Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mitică Dragomir, devastator după gafa făcută de FCSB în iarnă: “Trebuie să fii bolnav mintal să-i dai drumul lui Compagno”

Dumitru Dragomir i-a criticat dur pe cei de la FCSB după ce l-au lăsat să plece prea uşor pe Andrea Compagno. Astfel, roş-albaştrii sunt fără atacanţi de careu.
10.03.2024 | 12:27
Mitica Dragomir devastator dupa gafa facuta de FCSB in iarna Trebuie sa fii bolnav mintal sai dai drumul lui Compagno
Mitică Dragomir, devastator după gafa făcută de FCSB în iarnă: “Trebuie să fii bolnav mintal să-i dai drumul lui Compagno”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a fost călcată în picioare, scor 0-4, de Rapid. Giuleştenii au încheiat în stil de mare echipă sezonul regulat, apropiindu-se la patru puncte de rivali, în startul play-off-ului, după înjumătăţire.

Mitică Dragomir, devastator după gafa făcută de FCSB în iarnă: “Trebuie să fii bolnav mintal să-i dai drumul lui Compagno”

Dumitru Dragomir i-a criticat în termeni duri pe cei de la FCSB, care l-au lăsat pe Andrea Compagno să plece foarte uşor, în condiţiile în care nu au niciun atacant de careu:

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fii bolnav mintal să-i dai drumul lui Compagno când n-ai niciun vârf de atac. A fost neglijent, poftim. Bagă-l pe Octavian Popescu să fie vârf. Îl bagi ca să îl cureţi?

Ba în stânga, ba în dreapta, ba mijlocaş. Acu doi ani nu era alterat. Ei l-au alterat, cei de acolo. Dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din ţară. Pot să îl salvez. În afară de asta, dacă cineva nu-i reglează sistemul nervos lui Coman, se pierde şi ăsta.

ADVERTISEMENT

“Am senzaţia că lui Târnovanu dacă îi dădeai buletinul în mână, nu ştia cum îl cheamă”

El nu putea să judece din cauza nervilor. Asta este o meserie, dacă nu o faci cum trebuie, îţi prinzi mâinile în strung. Dar nu înţeleg asta. Am senzaţia că lui Târnovanu dacă îi dădeai buletinul în mână, nu ştia cum îl cheamă.

Nu numai el. Coman, Tavi Popescu şi fundaşii centrali. Pulbere. Ăla, Dawa, mai pleca şi în atac. Lăsa nişte goluri… şi eu dădeam gol”, a spus Dumitru Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Goian: “A plecat Compagno, un număr 9 autentic, bătăios, cu joc de cap… Și acum joci cu Alex Băluță”

Fostul fundaş al celor de la FCSB, Dorin Goian, a criticat şi el strategia lui Gigi Becali, care a vrut cu tot dinadinsul să scape de Andrea Compagno:

”Am spus de la bun început, când a fost lăsat să plece Compagno, că este o mare-mare greșeală! Dacă aș fi fost în locul patronului îl țineam astfel încât să câștig campionatul, mai ales că de atâția ani exista așteptarea asta.

ADVERTISEMENT

Și vedeam apoi ce era de făcut, aveam vreme să caut după un înlocuitor pentru el. A plecat Compagno, un număr 9 autentic, bătăios, cu joc de cap… Și acum joci cu Alex Băluță, pe care nu-l ajută nici statura… nu-l ajută nimic! E imposibil așa!”, a spus Dorin Goian conform Prosport.

Mitică Dragomir, devastator după gafa făcută de FCSB în iarnă

ADVERTISEMENT