Sport

Andrea Mandorlini, dezamăgit după CFR Cluj – Oțelul 0-0: ”Nu am avut o seară bună”

Andrea Mandorlini s-a arătat nemulțumit de remiza din meciul CFR Cluj - Oțelul 0-0 și a criticat jocul închis la formației lui Dorinel Munteanu.
23.10.2023 | 23:52
Andrea Mandorlini dezamagit dupa CFR Cluj  Otelul 00 Nu am avut o seara buna
Andrea Mandorlini s-a arătat nemulțumit de remiza din meciul CFR Cluj - Oțelul 0-0 și a criticat jocul închis la formației lui Dorinel Munteanu. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Formația din Gruia a ratat șansa de a se apropia la un singur punct de liderul FCSB după egalul alb cu nou promovata. Clujenii au evoluat slab, și-au creat foarte puține faze de poartă, niciuna cu adevărat periculoasă.

Andrea Mandorlini, prima reacție după CFR Cluj – Oțelul 0-0

La finalul partidei CFR Cluj – Oțelul Galați, scor 0-0, ultima din etapa a 13-a din SuperLiga, antrenorul Andrea Mandorlini s-a plâns de faptul că l-a pierdut și pe atacantul Daniel Bîrligea din cauza unor probleme medicale.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt mulțumit de acest rezultat, ne doream să câștigăm. Nu am făcut o seară bună. Niciuna dintre primele echipe nu au reușit să câștige. Am avut ocazii importante cu o echipă care s-a închis bine, dar luăm acest punct ca atare.

Din păcate, am avut acea problemă, a trebuit să îl schimbăm pe Bîrligea din cauza unei probleme musculare. Sava nu a avut intervenții foarte importante. Am reușit să ne creăm anumite șanse, dar nu am reușit să înscriem.

ADVERTISEMENT

Diferența o fac cele trei puncte pierdute la București, dar e inutil să ne mai gândim acolo. Azi am avut mai multe șanse de a marca contra unei echipe care nu joacă cel mai frumos fotbal. Cred ca puteam face mai mult în seara asta.

Camora nu este încă bine, poate îl vom recupera pentru meciul cu Farul. După 20 de minute, Bîrligea se ținea de bicepsul femural și am decis să nu riscăm. Avem mulți jucători accidentați, dar trebuie să reușim împreună”, a declarat Mandorlini.

ADVERTISEMENT

Mogoș și-a crucificat colegii

În schimb, fundașul Vasile Mogoș a avut un discurs extrem de vehement la adresa colegilor săi, considerând că echipei i-a lipsit foamea de gol. ”Suntem dezamăgiți. Oțelul a fost o echipă foarte organizată, iar meciul a fost unul foarte greu.

Trebuia să avem mai multă foame de gol, aia face diferența. Azi am avut o ocazie și trebuia să dăm un gol. Cum am mai zis, Oțelul este o echipă organizată și agresivă și a fost greu pentru noi. Bravo, Oțelul, felicitări, Oțelul, dar eu mai mult mă iau de echipa noastră.

ADVERTISEMENT

Când ești la un punct de primul loc trebuie să rupi pământul, trebuie să mănânci iarba. Astăzi nu am făcut diferența. Motivația a fost, dar cum ați văzut a fost meciul foarte greu. Puteau să dea și ei gol, dar și noi. Nu am avut foamea aia de gol, trebuie să reparăm totul pe viitor”, a spus Mogoș.

De partea cealaltă, Dorinel Munteanu consideră că Oțelul Galați a făcut un meci bun în Gruia și și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus și pentru că au plecat cu un punct de pe terenul unei echipe care se luptă la titlu.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din...
Tot adevărul despre relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan. O româncă din India a dezvăluit detalii neștiute
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de...
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă....
Măruță a ajuns de urgență la spital. Problema gravă cu care se confruntă. Mesajul dureros de pe patul de suferință
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”