Sport

Andrea Mandorlini își felicită jucătorii după CFR Cluj – Adana 1-1: „Am scos maximum!”

Andrea Mandorlini și-a felicitat jucătorii după remiza pe care CFR Cluj a făcut-o pe teren propriu cu Adana Demirspor, scor 1-1.
27.07.2023 | 23:35
Andrea Mandorlini isi felicita jucatorii dupa CFR Cluj  Adana 11 Am scos maximum
Andrea Mandorlini își felicită jucătorii după CFR Cluj - Adana. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul italian este mulțumit de felul în care jucătorii săi au evoluat, mai ales cei veniți de puține zile la club și consideră că a scos maximum împotriva unei echipe puternice, cu un buget impresionant.

Andrea Mandorlini își felicită jucătorii după CFR Cluj – Adana

Andrea Mandorlini și-a felicitat jucătorii după remiza CFR-ului cu Adana Demirspor, spunând că mai mult nu putea obține, ținând cont și că unii jucători au venit recent la club: „A fost o partidă frumoasă, dificilă.

ADVERTISEMENT

Știam că întâlnim un adversar puternic. Bugetul echipei vorbește despre valoarea echipei. Ne-am făcut jocul, am scos maximum cu jucătorii sosiți de doar câteva zile.

Pot să spun că sunt mulțumit pentru că suntem în cursă și ne jucăm șansele în returul din Turcia. Sunt mulți jucători care au evoluat care vor trebui să se recupereze. Voi schimba mulți jucători la meciul cu Craiova”.

ADVERTISEMENT

„Am riscat în această seară, dar am avut energie și asta e important!”

„Ne-a costat mult pentru că am început cu jucători care nu au avut multe meciuri în picioare. A fost un meci deschis oricărui rezultat. Sunt jucători decisivi pentru noi.

Tachtsidis a venit doar de câteva zile. Durel Avounou nu a mai jucat într-un meci oficial de multe luni, Kresic la fel. Am riscat în această seară, dar au avut energie și asta e important”, a continuat Andrea Mandorlini.

ADVERTISEMENT

„Sunt bucuros de felul în care au jucat. Sunt bucuros pentru că echipele românești nu au pierdut, așa crește fotbalul românesc. Fanii trebuie să fie bucuroși pentru ce au reușit să facă echipele în această seară.

Nu știu dacă s-a rezolvat transferul lui Petrila, cred că va pleca, însă nu știu. Nu e ceva plăcut să plece jucători la scurt timp după ce a venit un antrenor.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu eu trebuie să fiu întrebat, ci conducerea, pentru că nu știu ce se întâmplă cu plecarea lui, nu eu pot să răspund la aceste întrebări”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

ADVERTISEMENT