Sport

Andreea a publicat conversația cu Sergiu Hanca înainte de FCSB – Petrolul: „Nu mai pot, plâng!”

Andreea, soția lui Sergiu Hanca, a publicat conversația care arată chinul prin care fotbalistul de la Petrolul a trecut înaintea meciului cu FCSB.
04.03.2024 | 13:08
Andreea a publicat conversatia cu Sergiu Hanca inainte de FCSB  Petrolul Nu mai pot plang
Andreea a dezvăluit conversația cu soțul său, Sergiu Hanca, înainte de FCSB - Petrolul. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Andreea, soția lui Sergiu Hanca, a publicat conversația pe care a avut-o cu fotbalistul Petrolului, înaintea derby-ului cu FCSB. Deși a fost titular și a jucat mai bine de o repriză contra „roș-albaștrilor”, Sergiu Hanca a avut dureri mari cu mai puțin de o zi înaintea duelului de pe Arena Națională.

Andreea a publicat conversația cu Sergiu Hanca înainte de FCSB – Petrolul: „Nu mai pot, plâng!”

Sergiu Hanca s-a accidentat grav în Petrolul – FCSB, scor 2-2, în etapa a 14-a din SuperLiga, la finalul lunii octombrie 2023. Fotbalistul de 31 de ani s-a ales cu o ruptură a ligamentelor de la gleznă și a fost operat la Barcelona după o intervenție dură a lui Joyskim Dawa. Andreea Hanca, soția fostului fotbalist de la Dinamo, l-a făcut praf pe fundașul central al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Sergiu Hanca a avut mari probleme înaintea derby-ului cu FCSB din penultima etapă a sezonului regulat. Andreea a publicat pe rețelele de socializare conversația cu Sergiu Hanca dinaintea partidei. Jucătorul de 31 de ani avea glezna umflată și șansele ca el să joace contra FCSB-ului erau infime.

„Acum 24 de ore Sergiu nu putea să meargă nici până la baie. Azi, la 13, ai mers la ei în cantonament și i-ai pus glezna la loc, a jucat 55 de minute top. Te iubesc, Sergiu, sacrificiile tale ar trebui predate la cursurile de coaching pentru toți sportivii”, au fost cuvintele Andreei, soția lui Sergiu Hanca.

ADVERTISEMENT

„Da, iubire. Nu mai pot, plâng. Nu pot umbla”, a spus Sergiu Hanca în conversația cu soția sa despre durerile de la gleznă. Sergiu Hanca a fost înlocuit în minutul 56 al meciului cu FCSB cu Alexandru Ișfan, din cauza problemelor medicale.

Hanca

Sergiu Hanca s-a reîntâlnit cu Joyskim Dawa în FCSB – Petrolul 1-0: „Viața merge înainte”

Deși Sergiu Hanca a fost faultat dur și a fost nevoit să stea mai multe luni pe bară, Joyskim Dawa s-a ales doar cu cartonașul galben în meciul în care l-a accidentat grav pe fotbalistul Petrolului. Cei doi adversari s-au reîntâlnit duminică seară pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

”Simplu, ne-am dat mâna și ne-am urat baftă. Ce poate să fie? Este vorba despre fotbal și viața merge înainte”, a spus Sergiu Hanca despre reîntâlnirea cu Joyskim Dawa.

Ulterior, fostul fotbalist de la Dinamo sau Universitatea Craiova a vorbit despre motivul pentru care a fost înlocuit. Hanca a avut mari probleme cu o zi înaintea duelului cu FCSB. „Fizic, sunt bine. Am avut doar o problemă medicală, ieri (n.r. sâmbătă), cu glezna, unde am fost operat și n-am știu dacă joc.

ADVERTISEMENT

Doar înainte de meci am luat decizia să joc, am riscat mult, dar îmi pare rău că n-am putut să stau mai mult pe teren să-mi ajut colegii”, a mai spus Sergiu Hanca.

Sergiu Hanca, dezamăgit după ce Petrolul a ratat calificarea în play-off: „Am avut multe egaluri”

Petrolul Ploiești ocupă locul 10 în SuperLiga, cu o etapă rămasă din sezonul regulat. Echipa lui Florin Pârvu, extrem de contestat de suporteri după eșecul cu FCSB, nu mai are șanse matematice la calificarea în play-off.

„Mergem înainte, trebuie să terminăm pe primele locuri din play-out ca să mai jucăm un baraj. Dacă aveam mai multă constanță ca rezultate, sigur (n.r.- putea Petrolul să se califice în play-off), am avut multe egaluri. Este un campionat foarte echilibrat, multe echipe au făcut egaluri, nu doar noi.

Eu am simțit că puteam face mai mult din teren, dar până la urmă am făcut ca echipă o singură greșeală. I-am dat spațiu lui Coman și au reușit să profite. Au jucători de valoare, nu degeaba sunt pe primul loc, dar cred că o echipă unită poate să facă diferența față de jucătorii luați individual.

Da, nu am revăzut faza sincer, mi s-a părut că l-a împins de la spate (n.r.- Eduard Radaslavescu pe Bart Meijers, în momentul în care Petrolul a pierdut posesia înaintea marcării golului celor de la FCSB), dar dacă nu au intervenit cei de la VAR, înseamnă că nu a fost fault”, au fost cuvintele lui Sergiu Hanca.

ADVERTISEMENT