Life

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre certurile cu Andreea Bălan. Cum se comportau la concerte

Andreea Antonescu a oferit detalii despre prietenia cu Andreea Bălan, cea alături de care a făcut primii pași pe scenă. Cele două au format împreună formația Andre.
23.11.2021 | 18:10
Andreea Antonescu dezvaluiri despre certurile cu Andreea Balan Cum se comportau la concerte
Andreea Antonescu, detalii despre prietenia cu Andreea Bălan. Ce relație aveau pe vremea trupei Andre. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra trupă a activat pe piața muzicală aproximativ 2 ani, însă fanii continuă să-și pună întrebări despre relația lor sau motivele care au dus la separare.

Frumoasa brunetă a făcut câteva dezvăluiri despre certurile cu colega de scenă, cu care avea să cunoască succesul. Vedeta a vorbit sincer despre presupusele certurile dintre ele.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu susține că acestea nu au existat propriu-zis, însă erau perioade destul de lungi în care nu vorbea cu Andreea Bălan, chiar dacă aveau concerte.

Andreea Antonescu, detalii despre prietenia cu Andreea Bălan. Ce relație aveau pe vremea trupei Andre

Ambele fete erau orgolioase și dornice de afirmare, de aici și micile șicanări. Părinții erau cei care le împăcau de multe ori, mai ales că tatăl Andreei Bălan le era impresar la acea vreme.

ADVERTISEMENT

„Ne-am spus cuvinte grele, de multe ori intram supărate pe scenă, apoi aveam momente în care, săptămâni întregi sau luni de zile în care nu comunicam una cu cealaltă deloc. Ne întâlneam la concerte și nici măcar nu ne salutam.

Aici interveneau părinții care ne spuneau că nu este normală atitudinea noastră, că n-ar trebuie să ne purtăm așa, că n-ar trebui să avem genul ăsta de relație. Noi eram prea orgolioase pentru a comunica una cu alta.

ADVERTISEMENT

Tu crezi că toate discuțiile alea legate de bătăile dintre noi, o bătaie propriu-zisă între noi două nu a existat. Acum zâmbesc, dar pe vremea aceea erau tragedii. S-a scris că ne-am și bătut, nu a fost adevărat.

Chestia asta cu bătaia, oarecum, s-a întâmplat în sensul că, depinde care era mai supărată pe cealaltă, se așeza strategie pe scenă, în sincron și ne foloseam de sincron și de microfon totodată și ne loveam una pe cealaltă.

ADVERTISEMENT

Eu dacă eram supărată luam microfonul și dădeam. Și ea la fel”, a povestit Andreea Antonescu în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Cum se înțeleg în prezent Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Trupa Andre s-a reunit în urmă cu circa 2 ani, relația dintre cele două cântărețe fiind una foarte bună. Andreea Bălan și Andreea Antonescu se amuză pe seama momentelor din trecut și sunt mai prietene ca niciodată.

Și unde mai pui că jurata de la „Te cunosc de undeva!” este nașa Siennei, fiica fostei concurente de la Survivor România, de la Kanal D.

Competitivitatea și dorința fiecăreia de a acapara publicul au dispărut în urmă cu ani buni, când ambele au ales să continue cu muzica separat.

ADVERTISEMENT