Life

Andreea Antonescu a dezvăluit câți bani a câștigat prima oară din muzică: „Îmi amintesc foarte clar”

Andreea Antonescu a dezvăluit care a fost prima sumă pe care a câștigat-o din muzică, pe vremea când făcea parte din fenomenul Andre, alături de Andreea Bălan.
25.01.2022 | 16:00
Andreea Antonescu a dezvaluit cati bani a castigat prima oara din muzica Imi amintesc foarte clar
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu este de mai bine de 20 de ani una din cele mai importante figuri din industria muzicală de la noi. Fosta membră a trupei Andre și-a dorit să cânte de mică, însă care a fost prima ei sumă de bani câștigată ca artistă?

Fosta colegă de trupă a Andreei Bălan a vorbit deschis despre asta, dar și despre o serie de alte lucruri ceva mai sensibile din viața ei.

ADVERTISEMENT

Antonescu își aduce aminte perfect câți bani a luat la primul ei concert, dar și care este melodia cu care a avut cel mai mare succes când făcea parte din trupa Andre.

Andreea Antonescu a câștigat 250 de dolari la primul concert Andre

Într-un interviu acordat pentru Kanal D, artista a vorbit și despre cum este ea în viața de cuplu. A relatat și care este cel mai dureros moment din viața ei.

ADVERTISEMENT

„Prima sumă? 250 de dolari. Îmi amintesc foarte clar. Melodia care a avut cel mai mult succes, cea mai solicitată a fost Lasă-mă, papa, la mare”, a spus cântăreața fără ocolișuri, la Kanal D.

Pe lângă acest subiect, vedeta a răspuns și unor întrebări ceva mai intime. A spus că multe din lucrurile care s-au scris de-a lungul anilor despre viața ei personală au fost umflate cu pompa de presă.

ADVERTISEMENT

La un moment dat s-a trezit că a avut trei iubiți în doar 72 de ore, căci mai multe ziare o dădeau cuplată cu bărbați diferiți. Andreea s-a obișnuit cu astfel de zvonuri apărute în tabloide. A încercat de fiecare dată să le ignore.

Întrebată, totuși, cum ar trebui să arate bărbatul ideal pentru ea, aceasta a spus că trebuie să aibă cel puțin trei calități.

ADVERTISEMENT

„Să fie glumeț, smart și cu experiență de viața mai mare ca a mea”, a răspuns Antoneasca.

Vedeta a spus că este destul de permisivă în relațiile de iubire, în sensul că ar putea ierta chiar și o infidelitate.

Cum este artista într-o relație de iubire

„Au fost moment când m-am gândit să acord o șansă. Eu, de obicei, merg pe ideea că ciorba reîncălzită nu are același gust. Eu sunt calmă. Sunt răbdătoare. Prefer să vin să dezbate cu tine orice subiect. Nu-mi plac orgoliile. Nu-mi plac răutățile, chestiile astea de femei”, a completat Andreea.

Cel mai dificil moment al vieții sale a fost pierderea tatălui ei. Vedeta a spus că și acum îl visează. Ultima oară când l-a visat a fost foarte recent.

„Mi-a apărut în vis chiar acum două luni. M-a luat în brațe și mi-a spus că mă iubește. M-am trezit foarte fericită”, a încheiat aceasta.

 

ADVERTISEMENT