Life

Andreea Antonescu, imagine emoționantă cu fiica sa. Mezina familiei a împlinit o lună

Andreea Antonescu trăiește probabil una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. Artista a devenit mamă din nou și este mai fericită ca oricând.
20.01.2023 | 19:23
Andreea Antonescu imagine emotionanta cu fiica sa Mezina familiei a implinit o luna
Andreea Antonescu, imagini emoționante cu fiica sa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a devenit din ce în ce mai activă în mediul online și împărtășește mai tot ce se întâmplă în viața sa, cu fanii ei.

Andreea Antonescu, imagine emoționantă cu fiica sa

Recent, Andreea Antonescu a publicat o imagine extrem de emoționantă cu fiica sa. Amintim că artista a devenit mamă pentru a doua oară în luna decembrie anul trecut, înainte de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Astfel, mezina familiei a împlinit recent o lună, iar Andreea Antonescu a avut grijă să imortalizeze momentul. Artista a publicat mai multe imagini cu fiica sa.

Deși nu i-a arătat chipul micuței, artista pare că se distrează de minune cu ea. ”La mulți ani, prințesă perfectă!”, a scris Andreea Antonescu, pe Instagram, în dreptul imaginilor cu fiica sa.

ADVERTISEMENT
Andreea Antonescu, imagini emoționante cu fiica sa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Andreea Antonescu, imagini emoționante cu fiica sa. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

La rândul ei, mama artistei, Mioara Antonescu, a publicat și ea o imagine cu nepoata sa cea mică. Amintim faptul că Andreea Antonescu mai are o fiică din căsnicia cu Traian Spak, pe Sienna, care are 11 ani.

Mama artistei s-a ocupat de creșterea acesteia, atunci când cele două locuiau în America. În momentul în care Andreea Antonescu a născut din nou însă, mama și prima ei fiică au venit în țară pentru a o surprinde.

ADVERTISEMENT

Fiica Andreei Antonescu și-a cunoscut sora

Astfel, Sienna a fost extrem de încântată să își cunoască sora, iar Andreea Antonescu a fost la fel de emoționată. Mai mult de atât, artista a publicat și niște imagini cu cele două, iar emoțiile le putem vedea.

Artista a publicat recent și un mesaj emoționat în care îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că i-a dat două fetițe perfecte, adăugând că este extrem de fericită, având în vedere ceea ce trăiește.

ADVERTISEMENT

”Este o superbitate, este atât de drăgălașă și atât de cuminte. Și este perfectă. Mai am o fetiță perfectă. Mulțumesc lui Dumnezeu!

Nu știu ce am făcut bine în viața asta de am primit așa copii. Cea mai mare fericire, cea mai mare bucurie! Și voi părinții mă înțelegeți. Nu există lucruri mai importante și mai frumoase”, povestea Andreea Antonescu, în mediul online, imediat după ce a devenit mamă.

Evident, postarea artistei a adunat nenumărate aprecieri din partea fanilor săi, care au felicitat-o pentru reușitele sale.

Amintim că deși a născut în urmă cu doar o lună de zile, Andreea Antonescu a reușit să își revină rapid, iar acum arată impecabil. 

ADVERTISEMENT