Life

Andreea Antonescu, în culmea fericirii. Anunțul făcut de artistă: ”Nu și-ar dori să trăiască fără ea”

Andreea Antonescu e în culmea fericirii. Artista a făcut un anunț complet neașteptat. Ce se întâmplă cu fiica acesteia?
25.10.2023 | 10:31
Andreea Antonescu in culmea fericirii Anuntul facut de artista Nu siar dori sa traiasca fara ea
Andreea Antonescu, în culmea fericirii. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu e în culmea fericirii. Visul celebrei artiste a devenit în sfârșit realitate. Ce se întâmplă în viața ei? Anunțul a fost cu adevărat unul care i-a surprins pe mulți.

Andreea Antonescu, în culmea fericirii.

Andreea Antonescu a devenit mamă pentru a doua oară anul acesta. Deși s-a despărțit de partenerul ei, Victor Vrînceanu, se pare că o altă surpriză avea să apară în viața ei.

ADVERTISEMENT

Sienna, fiica cea mare a artistei a revenit în România. Aceasta și-a dorit să își cunoască surioara și de asemenea, să fie alături de mama sa. Iar Andreea Antonescu se declară mai fericită ca oricând.

În cadrul unei emisiuni tv, acesta a vorbit despre viață de mămică, dar și despre schimbările din rutina ei. De asemenea, anunțul neașteptat a fost cel legat de fiica ei cea mare, care pare dispusă să rămână în România.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Andreea Antonescu spune că Sienna s-a acomodat foarte bine. Și-a făcut deja prieteni și de asemenea, nu își dorește ca sora ei mai mică să trăiască fără ea. Mai mult de atât, susține vedeta, chiar nu are ce să își dorească.

„Mă descurc. La cinci și jumătate se pune alarma, undeva la 23:30 se sting luminile în casă. Sunt în picioare, sunt bine. Foarte bine s-a acomodat Sienna, sunt foarte fericită. Are prietene, și-a făcut mulți prieteni aici.

ADVERTISEMENT

Mi-a zis că nu și-ar dori ca surioara ei să trăiască fără ea. Nu ar mai vrea să mai stea vreo secundă departe de mine. Ce poate fi mai frumos de atât”, a mărturisit Andreea Antonescu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Artista e impresionată de maturitatea fiicei sale

Printre altele, artista a mai dezvăluit într-un interviu acordat recent că este impresionată de maturitatea de care a dat dovadă fiica sa. Dincolo de faptul că își iubește sora mai mică și vrea să fie implicată în viața ei, Sienna are și planuri de viitor.

ADVERTISEMENT

Fiica sa face deja economii, iar asta i se pare interesant vedetei. Mai mult de atât, adolescenta strânge bani, iar de fiecare dată când Andreea Antonescu îi cumpără ceva, aceasta preferă să îi dea banii înapoi.

Chiar dacă vedeta nu acceptă acest lucru, gestul contează mult pentru ea. În opinia ei, fiica sa este ”fair play” și cât se poate de corectă întotdeauna.

„Ce-mi place foarte mult la ea (n.r. – Sienna) e ste că își strânge bănuții și, dacă uită să-și ia din pușculiță atunci când ieșim în oraș, iar eu i-am cumpărat ceva, ea ține neapărat să-mi dea banii înapoi. Bineînțeles că nu-i accept, dar gestul ei de fair play și corectitudine mă impresionează maxim!”, a dezvăluit îndrăgita cântăreață, în urmă cu puțin timp, pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT