Life

Andreea Antonescu nu o mai pune nașă pe Andreea Bălan! Artista a făcut dezvăluiri după ce a rămas însărcinată a doua oară

Andreea Antonescu nu o mai pune nașă pe Andreea Bălan! Dezvăluirile cântăreței despre a doua sarcină și căsătoria cu iubitul său.
09.11.2022 | 07:38
Andreea Antonescu nu o mai pune nasa pe Andreea Balan Artista a facut dezvaluiri dupa ce a ramas insarcinata a doua oara
Andreea Antonescu nu o mai pune nașă pe Andreea Bălan! Foto Colaj Fanatik / Instagram și captură video
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a dezvăluit că Andreea Bălan nu va mai fi nașa copilului său, așa cum s-a întâmplat în cazul fetiței sale cu Traian Spak.

Andreea Antonescu nu o mai pune nașă pe Andreea Bălan

Fără să dea pentru multe detalii despre motivele din spatele deciziei, cântăreața care este însărcinată cu al doilea copil a dezvăluit că nu o va mai pune nașă pe Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

Fetița pe care Andreea Antonescu o are din căsnicia anterioară, cu omul de afaceri Traian Spak, a fost botezată de colega de trupă de la Andre.

“De data aceasta vor fi alți nași”, a spus artista la emisiunea Xtra Night Show.

Ce spune Andreea Antonescu de căsătoria cu iubitul ei

Andreea Antonescu vrea să ia fiecare etapă din viața ei pe rând, dar nu exclude posibilitatea de a se căsători cu iubitul ei după ce va naște.

ADVERTISEMENT

Vedeta vrea mai întâi să își aducă pe lume copilul, să îi facă un botez ca la carte și apoi se gândește și la o posibilă căsătorie.

“Stai să le luăm treptat, stai să terminăm cu sarcina, cu botezul și după vedem ce ne rezervă viața.”, a mai precizat vedeta.

ADVERTISEMENT

Sienna, cealaltă fiică a vedetei, este entuziasmată să fie surioară mai mare

În ceea ce o privește pe prima fiică a Andreei Antonescu, aceasta este foarte fericită că va deveni surioară mai mare și chiar i-a spus mamei sale că o va ajuta cu bebelușul atunci când acesta va veni pe lume.

Mai mult, Andreea Antonescu a spus că Sienna are mereu grijă de ea pentru a nu depune prea mult efort.

ADVERTISEMENT

“Este foarte fericită, ea și-a dorit foarte mult și e foarte încântată. Mi-a zis că mă va ajuta foarte mult. Mă protejează mult și îmi spune mereu să am grijă și să nu depun efort” a mai mărturisit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a vorbit și despre poftele pe care le are. Aceasta a spus că nu se abține de la nimic și consumă cantități mari de ciocolată.

ADVERTISEMENT