Life

Andreea Antonescu, reacție neașteptată după ce s-a zvonit că între ea și Cătălin Bordea ar fi mai mult decât o prietenie: ”Un subiect închis”

Andreea Antonescu a avut o reacție neașteptată după ce s-a zvonit că între ea și Cătălin Bordea ar exista mai mult decât o prietenie.
23.09.2023 | 15:26
Andreea Antonescu reactie neasteptata dupa ce sa zvonit ca intre ea si Catalin Bordea ar fi mai mult decat o prietenie Un subiect inchis
Andreea Antonescu, reacție așteptată după ce s-a zvonit că între ea și Cătălin Bordea ar exista mai mult decât o prietenie. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În spațiul public au apărut zvonuri conform cărora între Andreea Antonescu și Cătălin Bordea ar exista ceva mai mult decât o prieteni. Asta în condițiile în care ambii parteneri sunt singuri.

Andreea Antonescu, reacție neașteptată după ce s-a zvonit că între ea și Cătălin Bordea ar exista mai mult decât o prietenie

Amintim că Andreea Antonescu s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Victor Vrînceanu, în prima parte a acestui an. De cealaltă parte, Cătălin Bordea a divorțat de soția sa Livia, în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Ulterior au apărut niște fotografii în care Livia se săruta cu Spike, un bun prieten de-al comediantului. Cătălin Bordea a preferat însă să rămână discret, astfel că nu a vorbit prea mult despre subiect.

Referitor la zvonurile conform cărora Andreea Antonescu și Cătălin Bordea ar forma un cuplu, artista a fost extrem de revoltată. Aceasta a oferit o reacție neașteptată.

ADVERTISEMENT

Spune că orice fel de informație de acest tip este ”scornită” și ”născocită”. Totodată, ea s-a arătat dezamăgită. Asta având în vedere că între cei doi nu a existat decât o relație de prietenie până acum.

“Nu trebuie să fie nicio reacție. Atâta vreme cât sunt scornite și născocite niște materiale de genul acesta, nu sunt eu cea care trebuie să dea vreo explicație”, a declarat Andreea Antonescu pentru Ego.

ADVERTISEMENT

”Este un subiect pe care îl vreau închis”

În același timp, artista a mai adăugat că preferă să nu ia în seamă cuvintele care s-au spus de-al lungul timpului despre ea. Andreea Antonescu vrea ca subiectul despre ea și Cătălin Bordea să fie închis.

Totodată, ea a mai adăugat că nu înțelege astfel de informații care ajung să fie răspândite. Andreea Antonescu consideră că poate exista o relație de prietenie între un bărbat și o femeie. Iar acest subiect nu este nevoie să ia amploare sub diferite forme.

ADVERTISEMENT

„Înainte de orice, mi-ar plăcea să mă bazez pe informațiile pe care voi le aveți despre mine, ca om, de-a lungul vieții. Nu mai discutăm de cuvintele pe care atât Cătălin Bordea, cât și Nelu Cortea, le-au adresat de-a lungul timpului despre mine.

Repet, este un subiect pe care eu îl vreau închis. Sunt dezamăgită pentru că în 2023 mai pot să apară astfel de mizerii. Pornite de la idee cum că probabil între un bărbat și o femeie nu poate exista o relație de amiciție când da, au sufletele dezamăgite, dar atât!”, a mai adăugat ea.

ADVERTISEMENT