Life

Andreea Antonescu și Traian Spak, din nou împreună? Ce a mărturisit artista despre fostul soț

Andreea Antonescu și Traian Spak se gândesc la împăcare? Ce a dezvăluit acum cântăreața despre fostul partener de viață.
17.07.2023 | 07:40
Andreea Antonescu si Traian Spak din nou impreuna Ce a marturisit artista despre fostul sot
Andreea Antonescu și Traian Spak se gândesc la împăcare? Ce a dezvăluit cântăreața despre fostul partener. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu și Traian Spak, din nou împreună? Ce a mărturisit artista despre fostul soț alături de care a devenit mamă pentru prima dată. Frumoasa brunetă și afaceristul au împreună o fiică pe nume Sienna.

Andreea Antonescu și Traian Spak se gândesc la împăcare? Ce a dezvăluit cântăreața despre fostul partener

Andreea Antonescu și Traian Spak au o relație frumoasă de când au ales să divorțeze, motiv pentru care vedeta nu exclude o posibilă împăcare. Cântăreața a mai dezvăluit că poate comunica despre orice cu fostul soț.

ADVERTISEMENT

Fosta finalistă de la America Express are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului care locuiește în Statele Unite ale Americii. Artista se poate baza în orice moment pe sfaturile și sprijinul celui care i-a fost alături 14 ani.

„Putem discuta despre absolut orice. Nu știu ce ne rezervă viitorul. Viața m-a învățat să nu spun niciodată, niciodată. Noi am fost sinceri unul cu altul încă de la început. Noi am avut o relație construită pe respect, bun simț și iubire.

ADVERTISEMENT

Nu am fi vrut, după 14 ani, să ne murdărim cu lucruri mici. Am respectat ce a fost între noi. Ne-am respectat unul pe celălalt. Probabil, nu știu, s-ar fi ajuns la niște lucruri mici.

Avem mare încredere unul în altul și dăm sfaturi cu sufletul. Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul!”, a mărturisit Andreea Antonescu în podcast-ul Te ascult, moderat de Ilinca Vandici, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu și Traian Spak, divorț după o relație de 14 ani

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat după o relație care a durat 14 ani, cântăreața subliniind că fostul soț este un om foarte bun. În momentul de față, cei doi sunt prieteni apropiați și se înțeleg extraordinar de bine.

Mai mult fosta Faimoasă de la Survivor România, a dat de înțeles că este un bărbat pe care-l respectă în continuare și cu care va rămâne apropiată pentru tot restul vieții. Vedeta a investit enorm în relația amoroasă.

ADVERTISEMENT

„Sunt convinsă că o să fie unul dintre oamenii apropiați sufletului meu. Dumnezeu îmi e martor că atunci când am început o relație, am început-o cu tot sufletul”, a mai spus Andreea Antonescu, în același podcast.

Cântăreața și fostul partener de viață, Traian Spak, au divorțat oficial spre finalul anului 2022, actele de separare fiind depuse cu 3 ani înainte. Cei doi au fost împiedicați să facă acest pas de pandemie, dar și de distanță.

ADVERTISEMENT