Life

După nici un an de la divorț, Andreea Antonescu a făcut un anunț surprinzător despre fostul soț, Traian: “Ne bucurăm”

Andreea Antonescu a făcut un anunț surprinzător despre fostul soț, Traian. Nu a trecut nici un an de la divorțul celo doi.
09.07.2023 | 11:55
Dupa nici un an de la divort Andreea Antonescu a facut un anunt surprinzator despre fostul sot Traian Ne bucuram
Andreea Antonescu a făcut un anunț surprinzător despre fostul soț, Traian. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a făcut un anunț surprinzător despre fostul său soț. Ce se întâmplă acum în viața lui Traian Spak și ce spune vedeta despre el.

Andreea Antonescu a făcut un anunț surprinzător despre fostul soț, Traian

Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat în urmă cu un an. Cei doi au rămas în relații foarte bune și tocmai de aceea artista știe tot ce se întâmplă în viața fostului soț.

ADVERTISEMENT

Traian Spak iubește din nou după divorț, lucru pe care îl știe foarte bine și Andreea Antonescu. Fostul soț nu s-a ferit să îi vorbească artistei despre viața sa amoroasă.

De altfel, Andreea Antonescu și Traian Spak sunt prieteni după divorț și au menținut o relație mai mult decât decentă. Vedeta spune că ea și fostul soț își sunt alături la bine și la greu. Așa că nu poate fi decât fericită că Traian Spak și-a găsit o femeie alături de care să fie fericit.

ADVERTISEMENT

„Ne înțelegem bine, ne sfătuim, ne bucurăm unul pentru celălalt când e cazul, ne întristăm și încercăm să ne sfătuim în alte situații. E un om care merită”, spune vedeta despre fostul soț.

Cum se înțeleg Andreea Antonescu și Traian Spak după divorț

Andreea Antonescu și Traian Spak au fost împreună timp de 14 ani. Se cunosc bine și au împreună o fetiță, pe Sienna. Așa că au toate motivele să mențină relațiile bune, chiar și după divorț.

ADVERTISEMENT

Motivul separării dintre cei doi a fost unul simplu. Conform vedetei, ea voia să revină în România și soțul ei a vrut să rămână în America. Traian Spak este acolo cu fiica lor de ani buni.

„Suntem în relații foarte bune. Am fost căsătoriți 6 ani și am avut o relație timp de 14 ani. El a rămas acolo, practic ăsta a fost și motivul separării noastre definitive.

ADVERTISEMENT

El are pe cineva acolo și îmi doresc să fie fericit, liniștit și împăcat. Ținem legătura, vorbim”, a declarat Andreea Antonescu, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT