Life

Andreea Bălan, alergată până la epuizare de cele două fiice! Cântăreața, la un pas de infarct în mall. Video exclusiv

06.05.2021 | 15:41
Andreea Balan alergata pana la epuizare de cele doua fiice Cantareata la un pas de infarct in mall Video exclusiv
Andreea Bălan Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, ca mamă singură, pare să se descurce de minune cu cele două fetițe ale sale care, de altfel, o aleargă, zi de zi, până la epuizare.

Andreea Bălan, în plin divorț de George Burcea, pare să fie preocupată de un singur lucru: creșterea și distracția fetițelor pe care le are cu actorul în așa fel încât acestea să simtă cât mai puțin lipsa tatălui din preajma lor.

ADVERTISEMENT

Acesta pare să fie și motivul pentru care, zi de zi, Andreea Bălan, după ce le ia pe cele mici de la grădiniță merge cu ele la plimbare. Și, adeseori, se opresc într-un mic mall din apropierea casei lor, loc în care, deja, fetițele, se simt ca acasă și se distrează pe măsură.

Andreea Bălan, alergată până la epuizare de cele două fiice

Iar imaginile intrate în posesia reporterilor FANATIK o arată pe Andreea Bălan în mijlocul unor momente de ”pus în ramă”, cântăreața amuzându-se, ore întregi, în compania fetițelor pe care le are cu George Burcea.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-o rochie de culoare untului, scurtă și care îi punea în evidență picioarele tonifiate, cu tocuri în picioare, Andreea Bălan s-a lăsat angrenată, râzând cu poftă, în joaca celor două fetițe ale sale, alergând de colo-colo după micuțe.

Iar fetițele, cu o energie specifică vârstei, nu au avut deloc milă de mama lor, ele fugind de la o decorațiune de Paști la alta, fascinate de iepurașii uriași de lângă ele.

ADVERTISEMENT
Andreea Balan
Andreea Balan arata mai bine ca niciodata Sursa foto: Facebook

De altfel, viteza fetițelor a fost la un pas să îi pună probleme serioase cântăreței, Andreea Bălan fiind la un pas de infarct în momentul în care cea mică, hotărâtă să o prindă din urmă pe cea mare, a alergat și a căzut. Andreea Bălan s-a repezit să vadă ce e cu micuța și, albă la față, a constatat că, din fericire, nu s-a întâmplat nimic și că micuța nu s-a lovit suficient de serios nici măcar pentru a plânge puțin.

Andreea Bălan a primit flori de la fetițele ei

Liniștită după incident, după ce a repus-o pe picioare, Andreea Bălan și fetițele ei au mers într-o florărie. Iar acolo, puștoaicele au reușit imediat să cucerească inima vânzătoarei care, fără să stea pe gânduri, le-a dăruit câte un trandafir micuțelor, iar acestea, la rândul lor, cu o candoare specifică copiilor, au ”pasat” florile mamei lor.

ADVERTISEMENT

Și, pentru că după joacă urmează – părinții știu – și puțin răsfăț, Andreea Bălan a cedat insistențelor micuțelor de a le cumpăra ”ceva bun”. Așa că, cele trei au mers împreună la o farmacie de unde Andreea Bălan le-a cumpărat acadele cu vitamine, de imunitate, micuțele fiind de-a dreptul încântate ca au primit ”ceva dulce”.

Normal, după atât de multă joacă cu fetițele sale, celor trei li s-a făcut și foame, iar Andreea Bălan a rezolvat, prompt, situația, cumpărând, la pachet, pentru acasă, câte o porție de tăiței cu somon de la un restaurant din apropiere, mâncarea favorită a micuțelor.

Andreea Bălan și-a schimbat radical programul

”Andreea și-a planificat tot programul în funcție de cel al fetițelor. După ce le lasă la grădiniță, Andreea merge să își rezolve trebuirile ei, fie că este vorba de vreo emisiune, fie că filmează ceva, fie că e în studioul de înregistrări sau la repetițiile pentru show-urile ei. Dar, zi de zi, după ce le ia pe fetițe de la grădiniță, se ocupă exclusiv de ele. Viața personală și-a lăsat-o la coadă, mai are timp de ea doar în weekend”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, o prietenă apropiată de-ale cântăreței.

Andreea Bălan și George Burcea, divorț pe termen lung

Chiar la începutul anului trecut, Andreea Bălan a decis să pună punct relației pe care o avea cu George Burcea, tatăl celor două fetițe ale sale, culmea, la doar câteva luni de la momentul căsătoriei. La acea vreme, chiar dacă cei doi nu au dezvăluit exact motivele despărțirii, s-a discutat enorm despre  momentele în care George Burcea fusese prins după ce a consumat substanțe interzise și a urcat la volan.

Despărțirea, așa cum era de așteptat, a adus după sine și un divorț, judecat ”la secret”, Andreea Bălan și George Burcea disputându-și custodia fetițelor pe care le au împreună. De altfel, pare-se, procesul se tot prelungește, Andreea Bălan și George Burcea fiind, încă, legați de acte și, estimează sursele noastre, poate vor reuși să oficializeze despărțirea abia la sfârșitul acestui an.

ADVERTISEMENT