Life

Andreea Bălan, de partea Elenei Marin de la Survivor România 2021. Ce mesaj a transmis cântăreața

11.02.2021 | 15:14
Andreea Balan de partea Elenei Marin de la Survivor Romania 2021 Ce mesaj a transmis cantareata
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a mărturisit că este de partea Elenei Marin de la Survivor România 2021, după ce în ultima vreme au apărut zvonuri care spuneau că dansatoarea i-a fost infidelă iubitului ei, Andrei. Blondina i-a transmis cu această ocazie un mesaj foarte frumos. 

Cântăreața are numai cuvinte de laudă la adresa prietenei și dansatoarei sale, pe care o asigură de toată susținerea sa. Artista spune că Faimoasa este o persoană care are foarte multă iubire și compasiune de oferit, cât și un suflet cald.

ADVERTISEMENT

Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a ținut să mai adauge că bârfele și zvonurile despre Elena Marin sunt complet false. Andreea Bălan are foarte mare încredere în prietena sa și speră să rămână cât mai mult în competiția sportivă Survivor România 2021.

Andreea Bălan, susținere pentru dansatoarea Elena Marin. Ce a spus despre concurenta de la Survivor România

Mai mult decât atât, Andreea Bălan o vede pe Elena Marin ca fiind câștigătoarea premiului cel mare al reality show-ului de la Kanal D. Fosta soție a actorului George Burcea speră ca Faimoasa să fie susținută în continuare de telespectatori.

ADVERTISEMENT

„O susțin pe Elena Marin, colega mea de scenă și prietena mea, un om extraordinar de bun, înțelept, un suflet cald, plin de compasiune și iubire!

Toate bârfele și declarațiile unora nu sunt adevărate! Sper să câștige și publicul să o susțină și să o voteze!”, a scris Andreea Bălan pe o imagine în care apare alături de dansatoarele sale, printre acestea numărându-se și Elena Marin de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Declarațiile vedetei de la Antena 1 vin după ce Elena Marin a fost acuzată de Zanni că îi face ochi dulci lui Cosmin Stanciu. Frumoasa dansatoare a răbufnit când a auzit acuzațiile care i s-au adus, la fel și logodnicul ei, Andrei, care a rămas în România.

„Adevărul e că am avut un moment mai puțin bun, înainte de plecarea ei. Dar am remediat situația, pentru că ne iubim și pentru că ne dorim să fim împreună toată viața.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost imposibil să adopt o poziție clară față de plecarea ei, pentru că îmi susțin viitoarea soție în carieră, dar partea sentimentală contează mult mai mult la noi’”, a spus iubitul Elena Marin de la Survivor România pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT