Life

Andreea Bălan devine femeie de afaceri. Ce planuri are vedeta pentru anul 2022

Andreea Bălan are planuri mari pentru anul 2022. Cântăreața a anunțat că vrea să-și deschidă două afaceri și totul este deja stabilit în cele mai mici detalii.
21.12.2021 | 23:24
Andreea Balan devine femeie de afaceri Ce planuri are vedeta pentru anul 2022
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Are o carieră înfloritoare și duce o viață la care mulți doar visează.

Artista a dezvăluit că a venit momentul să se lanseze și în afaceri.

Și-a făcut toate planurile, iar din 2022 va deveni femeie de afaceri.

Andreea Bălan devine femeie de afaceri. Ce planuri are vedeta pentru anul 2022

Andreea Bălan este decisă să se lanseze în lumea afacerilor. Cântăreața a dezvăluit că are planurile făcute și totul se va întâmpla anul următor. Nu a vrut totuși să dea prea multe amănunte, dorind ca totul să fie o surpriză.

ADVERTISEMENT

A dezvăluit doar că este vorba despre produse pe care vrea să le lanseze. Vedeta este încrezătoare că lucrurile vor merge foarte bine.

“Vreau să încep două business-uri cu niște produse, să le lansez, așa că știu foarte bine ce o să fac”, a declarat artista la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, clipe de vis la Dubai

Andreea Bălan a profitat de timpul liber din această perioadă și a plecat într-o vacanță de vis la Dubai. A fost însoțită de cele două fetițe în Dubai, dar și de mama sa.

Micuțele au fost extrem de încântate de tot ce au văzut, iar artista s-a bucurat de clipe minunate într-un hotel de lux, dovadă fiind fotografiile postate pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT

“Și vacanțele mi le-am planificat pentru anul 2022. Fetițele mele deja s-au obișnuit cu vacantele. Le-am obișnuit și pe ele așa. Le-a plăcut foarte mult parcurile, personajele din desene, totul. Mergem cu o sacoșă de medicamente la noi oriunde ne am duce”, a mai dezvăluit cântăreața.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, surpriză pentru fani

Cele două cântărețe le-au făcut fanilor o surpriză înaintea sărbătorilor de iarnă. Au relansat o piesă care le-a consacrat, Moșule ce tânăr ești. Noua versiune a fost foarte apreciată de internauți. A adunat 200 de mii de vizualizări în doar o singură zi. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au colaborat și cu o artistă din Republica Moldova, Iuliana Beregoi.

ADVERTISEMENT

Noua versiune a melodiei a fost lansată chiar de Moș Nicolae.