Life

Andreea Bălan, dezvăluiri despre experiența America Express: ”În acest concurs ești nimeni în drum”

Andreea Bălan, detalii despre participarea la America Express. Declarațiile frumoasei blondine după încheierea filmărilor.
27.01.2023 | 10:36
Andreea Balan dezvaluiri despre experienta America Express In acest concurs esti nimeni in drum
Andreea Bălan, detalii despre participarea la America Express. Declarațiile frumoasei blondine. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre a făcut dezvăluiri despre experiența prin care a trecut în competiția moderată de Irina Fodor. Vedeta de la Antena 1 susține că în acest concurs fiecare este o persoană străină care lasă acasă numele și renumele.

Andreea Bălan, detalii despre participarea la America Express. Declarațiile frumoasei blondine

Andreea Bălan a refuzat ani la rând să participe la America Express, însă în cele din urmă și-a luat inima în dinți. Cu 3 luni înainte de a pleca din țară s-a antrenat atât fizic, cât și psihic pentru a rezista cât mai mult în competiție.

ADVERTISEMENT

În aceeași notă, vedeta a mărturisit că a ales-o pe Andreea Antonescu pentru că este opusă firii sale din mai multe puncte de vedere. În felul acesta au reușit să facă față cu brio probelor la care au fost supuse de producători.

„În primul rând, ca să viI în acest concurs trebuie să fIi foarte puternic mental și fizic. Eu am refuzat ani la rândul, iar anul acesta, cu trei luni înainte, am început să mă antrenez fizic, să fac mai multă sală, mai multe abdomene.

ADVERTISEMENT

Psihic trebuie să fIi foarte puternic și să urmărești celelalte sezoane, să vezi unde s-au enervat ceilalți, de ce și să-ți dai seama că nu e nimic personal în momentul în care cineva te refuză la autostop, cineva nu-ți deschide ușa să te primească. 

Trebuie să lași brand-ul și numele acasă, iar acolo să fi nimeni în drum. În acest concurs ești nimeni în drum și depinzi de ajutorul oamenilor să te ajute.

ADVERTISEMENT

Cu cât ești mai plăcut și mai plăpând, atunci oamenii te ajută”, a mărturisit Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Andreea Bălan, despre strategia de la America Express

Andreea Bălan este foarte bine organizată și spune că a plecat în reality show-ul America Express cu o strategie foarte bine pusă la punct. Jurata emisiunii Te cunosc de undeva! a plecat de acasă cu câțiva aliați.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină își dorește foarte mult să câștige premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro, sumă care sezonul anterior a ajuns la Mihai și Elwira Petre.

ADVERTISEMENT