Life

Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier cu un șofer ucrainean! Primele declarații ale cântăreței: “A trecut pe roșu băiatu’ “

Jurata de la Te cunosc de undeva a făcut declarații după ce a fost implicată într-un accident rutier cu un cetățean ucrainean.
22.09.2022 | 17:02
Andreea Balan implicata intrun accident rutier cu un sofer ucrainean Primele declaratii ale cantaretei A trecut pe rosu baiatu
Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost implicată într-un accident rutier. Sursa foto: observatornews.ro, instagram/ montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan, jurata de la Te cunosc de undeva, a fost implicată, joi, 22 septembrie, într-un accident rutier. Conform celor de la știripesurse.ro, totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 13:00.

Andreea Bălan, declarații despre accidentul de mașină

Vedeta de la Antena 1 a fost părtașa unui incident rutier. Un tânăr ucrainean, care nu a respectat culoarea roșie a semaforului, a acroșat-o pe Andreea Bălan. Totul s-a întâmplat la intersecția străzii Sibiu cu Bulevardul Timișoara.

ADVERTISEMENT

Da, sunt foarte bine. Mașinile sunt zgâriate atât. Mergeam la repetiții și pur și simplu el nu a văzut semaforul. A trecut pe roșu băiatul. Nu e nicio problemă, se mai întâmplă”, a declarat Andreea Bălan, pentru FANATIK.

Andreea Bălan, jurata de la Te cunosc de undeva, a ajuns în urma accidentului la Biroul Accidente Ușoare, pentru a face constatarea accidentului. Se pare că cei doi au fost testați cu aparatul alcooltest.

ADVERTISEMENT

Bolidul Andreei Bălan, grav avariat în urma impactului cu autoturismul tânărului ucrainean

Cântăreața Andreea Bălan se deplasa în propria mașină, marca Range Rover, spre sala de repetiții. În intersecția Bulevardului Timișoara cu strada Sibiu, un tânăr de 22 de ani, conducătorul unui automobil Audi A6, a acroșat-o pe vedetă.

Conform primelor imagini de la fața locului, se pare că atât Andreea Bălan, cât și conducătorul au ieșit din mașini pe picioarele lor, fără să fie necesară intervenția cadrelor medicale.

ADVERTISEMENT

Imediat după incident, Andreea Bălan și șoferul în cauză au ajuns la Biroul Accidente Ușoare pentru a se face constatarea daunelor. Așa cum vede din imaginile prezentate de observatornews.ro mașina vedetei de la Antena 1 este grav avariată.

Problemele se țin scai de Andreea Bălan

Așa cum scria și FANATIK aici, Andreea Bălan trece și printr-un scandal cu tatăl fetițelor ei, George Burcea. Cântăreața l-a dat în judecată pe fostul soț pentru a obține custodia exclusivă a fetițelor ei, Ella și Clara.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Te cunosc de undeva susținea, zilele trecute, pe instagram că actorul George Burcea s-ar fi prezentat în stare de ebrietate atunci când a venit să ia fetițele.

Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil. Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine)”, este o parte din mesajul transmis de artistă pe contul de socializare.

George Burcea, replică după mesajul Andreei Bălan

De cealaltă parte, George Burcea a avut prima replică, după câteva zile de la acuzațiile făcute de Andreea Bălan.

Mă tot întreb de câteva zile cum ar putea o mamă să își lase copiii pe mâna unui om care vine “beat” la ușa ei si face scandal? Oare o mamă care simte că puii ei sunt în pericol nu ar face orice îi stă în putință pentru a nu lăsa copiii în prezența unui om “beat” nici măcar o secundă?

Dar, când stii perfect că acest lucru este doar o minciună, faci o postare pe internet (pentru a crea puțină vâlvă), apoi ieși liniștită la restaurant, nu suni nici măcar o dată să vezi ce fac copiii în prezența mea și apoi te arăți nemulțumită (tot pe internet) de faptul că fetițele nu au stat mai mult în vizită la tatăl “beat”.

Ar mai fi multe de zis, dar prefer să rezolv totul în instanță așa cum am făcut și până acum și așa cum am reușit să îmi obțin dreptul de a mă putea bucura de minunile vieții mele, Ella și Clara.

Mama lor consideră că decizia judecătorilor de a oferi custodie comună este o înfrângere pentru ea, dar ce nu realizează este că această decizie este cel mai mare câștig pentru fetițe!”, se arată în mesajul transmis de George Burcea pe Facebook, despre conflictul cu Andreea Bălan, după ce artista l-a chemat din nou în fața judecătorilor.

ADVERTISEMENT