Life

Andreea Bălan, primele declarații după ce a fost surprinsă când se săruta cu Jador. Ce spune finalista de la America Express

Andreea Bălan, primele dezvăluiri despre sărutul cu Jador. Ce a mărturisit finalista de la America Express despre manelist.
07.04.2023 | 11:29
Andreea Balan primele declaratii dupa ce a fost surprinsa cand se saruta cu Jador Ce spune finalista de la America Express
Andreea Bălan, primele dezvăluiri despre sărutul cu Jador. Ce a mărturisit finalista de la America Express despre manelist. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscuta jurată de la Te cunosc de undeva a făcut primele declarații după ce a fost surprinsă când se săruta cu fostul participant de la Puterea Dragostei. Ce spune finalista de pe Drumul Aurului despre legătura dintre cei doi.

Andreea Bălan, primele dezvăluiri despre sărutul cu Jador. Ce a mărturisit finalista de la America Express despre manelist

Andreea Bălan nu s-a mai putut abține și a făcut primele dezvăluiri despre sărutul cu Jador. Finalista reality show-ului America Express a mărturisit că nu are nicio relație cu manelistul cu care a lansat de curând o piesă.

ADVERTISEMENT

În plus, blondina a mai subliniat că nu se iubește cu Cătălin Cazacu care a fost văzută în urmă cu ceva vreme. Cântăreața este singură de mai multă vreme și spune că nu vrea să mai vorbească despre viața personală.

Mai mult decât atât, vedeta de la Antena 1 susține că trăiește din plin și că este mai ceva ca un rockstar. De asemenea, a mai declarat că urmează să mai lanseze o melodie alături de Jador, care are același impresar ca al ei.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt singură, atunci fiind văzută în club, s-a speculat că aș fi săptămâna trecută cu un coleg din trust, cu Cătălin Cazacu. Acum că sunt cu colegul meu, fratele meu, Jador Eu și Jador suntem colegi.

Lucrăm împreună și urmează să mai lansăm o piesă împreună. Nu sunt un cuplu cu nimeni. Nici cu Cazacu și nici cu Jador. Suntem la același impresar (n.r. – ea și Jador) și avem foarte multe proiecte împreună și concerte.

ADVERTISEMENT

Pe 16 mai suntem în Belgia, apoi mergem în Iași. Nu se pune problema de o relație. Voi știți cum este el de îmbrățișează pe toată lumea”, a dezvăluit Andreea Bălan în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Andreea Bălan, concentrată pe carieră

„Nu e singurul care are privirea aia când mă vede. Așa a plecat și Cătălin când m-a văzut în club”, a mai spus Andreea Bălan, subliniind că are foarte multă treabă în perioada următoare împreună cu Jador.

ADVERTISEMENT

Cei doi au lansat la începutul lunii martie melodia Cu inima ta, care a urcat rapid în topurile muzicale românești. De la filmări nu a lipsit Costi Ioniță, versurile piesei fiind pe placul oamenilor. Pe Youtube are deja 2,1 milioane de vizualizări.

ADVERTISEMENT