Life

Andreea Bălan are un nou iubit? Fosta concurentă de la America Express, surprinsă în club alături de un bărbat celebru

Andreea Bălan are un nou iubit? Alături de ce bărbat celebru a fost surprinsă în club fosta concurentă de la America Express.
28.03.2023 | 14:13
Andreea Balan are un nou iubit Fosta concurenta de la America Express surprinsa in club alaturi de un barbat celebru
Are Andreea Bălan un nou iubit? Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Internauții se întreabă dacă Andreea Bălan are un nou iubit, după ce a fost surprinsă dansând în club, alături de un alt bărbat celebru. Finalista de la America Express este foarte discretă atunci când vine vorba de viața sentimentală.

Andreea Bălan are un nou iubit? Cu cine a fost surprinsă vedeta în club

Jurata de la Te cunosc de undeva nu a avut foarte mult noroc în dragoste, mai ales în ultimii ani. După divorțul de George Burcea, artista a avut o relație cu Tiberiu Argint, care s-a încheiat la finalul anului 2021.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la America Express a fost surprinsă recent alături de un alt bărbat celebru din showbiz-ul românesc. Andreea Bălan s-a bucurat de prezența acestuia într-un club din Capitală.

Potrivit imaginilor surprinse de Cancan, Andreea Bălan s-a distrat alături de Cătălin Cazacu în clubul Nba. Cei doi au dansat până târziu, s-au îmbrățișat și au râs. La un moment dat, fostul iubit al Ramonei Olaru ar fi pupat-o pe frunte pe blondină.

ADVERTISEMENT

La finalul serii, prezentatorul de la Antena Stars a acompaniat-o pe Andreea Bălan până la mașină. Ajunsă afară, artista a rugat un bodyguard să-i conducă bolidul, din moment ce ea a consumat alcool la petrecere.

Ce a declarat Andreea Bălan despre fostele relații

În cadrul podcastului găzduit de Gojira, Andreea Bălan a vorbit despre fostele relații, mai ales despre cea cu Keo. Cei doi cântăreți au fost împreună timp de opt ani, dar s-au despărțit în 2014.

ADVERTISEMENT

Deși artistul i-a fost infidel, Andreea Bălan a recunoscut că a fost și vina ei. Vedeta s-a dezvoltat pe toate planurile în perioada în care a fost cu Keo și spune că, la un moment dat, nu mai era atât de prezentă.

“Relația a fost foarte frumoasă. A fost o relație care m-a echilibrat și aveam nevoie de acel echilibru pe partea emoțională, ca să pot să mă dezvolt în continuare profesional. Pentru că toată atenția mea era pe carieră.

ADVERTISEMENT

Doar că, la un moment dat, eu am crescut, în 8 ani crești mult, m-am dezvoltat ca femeie, și nu mai eram pe aceeași lungime de undă. Și atunci ne-am despărțit. Cine a plecat? (n.r. Gojira o întreabă cine a plecat primul din relație).

Am plecat amândoi! Nu, eu nu mai eram acolo, nu mai eram prezentă, și el a căutat în altă parte”, a dezvăluit jurata de la Te cunosc de undeva în podcastul Aproximativ discuții.

ADVERTISEMENT