Life

Andreea Bălan recunoaște, cu satisfacție, că a încălcat regulile la America Express: „Îmi place să enervez. Mă excită”

Andreea Bălan a recunoscut cu zâmbetul pe buze că a încălcat regulile de la America Express și a făcut-o cu bună știință, pentru că o excită.
23.02.2023 | 17:45
Andreea Balan recunoaste cu satisfactie ca a incalcat regulile la America Express Imi place sa enervez Ma excita
Andreea Bălan a făcut echipă cu Andreea Antonescu la America Express. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri în premieră despre parcursul ei la America Express, competiție pe care în stadiul al 5-lea a vrut să o abandoneze.

Andreea Bălan, despre parcursul la America Express: „Acea frică mă excită”

Vedeta a recunoscut în emisiunea „Podcastito Express” că a trișat de foarte multe ori și avea o satisfacție uriașă de fiecare dată când reușea să își enerveze adversarii, în special pe frații Gavril.

ADVERTISEMENT

Invitată în podcastul lui Cătălin Bordea, Andreea a zis că e excitată atunci când lumea comentează despre faptul că a încălcat toate regulile pe care le putea încălca.

„Îmi place să enervez, să îi văd pe ceilalți cum se oftică și se gândesc ce a mai făcut Bălanca. Sunt ca un animal de pradă, care simte frica în ceilalți și acea frică mă excită”, a declarat Andreea Bălan pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trișat de mai multe ori, la tot felul de probe, lucru pentru care au fost certate inclusiv de producție. Când trebuiau să facă vată pe băț, Andreea a furat vata de la un comerciant și a vândut-o ca și cum era preparată de ea.

Când a ajuns în etapa a 5-a a concursului, cântăreața, fostă membră a trupei Andre, a mărturisit că a vrut să plece, însă fix în acea zi, în Guatemala, a câștigat imunitatea împreună cu coechipiera ei.

ADVERTISEMENT

„M-au certat și mi s-a spus că trișăm prea mult. Mie dacă mi se ia jocul, eu nu mă mai joc”, a spus vedeta care pare să nu accepte că poate să și piardă, pe vlogul ei.

Artista a zis că după ce a primit mesajul video de la fetițele sale, aceasta fiind la America Express chiar de ziua ei, s-a răzgândit și a zis că pentru micuțe nu trebuie să abandoneze lupta. Acela a fost cel mai dificil, dar și cel mai încurajator moment pentru ea.

ADVERTISEMENT

Bălanca a vrut să abandoneze competiția de la Antena 1. Ce a făcut-o să se răzgândească

„Ele știau că sunt într-o competiție în care trebuia să câștig. Eu dacă le spuneam că am abandonat, ce exemplu aș fi pentru ele? Am zis că rămân să le fac mândre.

Acum, micuțe fiind, nu prea înțeleg ce e cu emisiunea. Dar mai târziu o să le spun că mami a plecat să reziste cât mai mult în această competiție. Aici s-a produs declick-ul.  Atunci câștigasem și imunitatea. Am zis, ok, ne odihnim, mergem mai departe în etapa a 7-a”, a completat Andreea Bălan pe YouTube.

Andreea a comentat și recenta eliminarea a cuplului Ovidiu Bota și Joaquin Bonilla. Vedeta a spus că aceștia nu mai rezistau oricum foarte mult timp în concursul de la Antenă din cauza unor probleme cu care se confrunta partenerul lui Ovidiu.

Acesta avea dureri serioase la picior, așa că parcursul lor în concurs, chiar dacă nu erau ei eliminați, era periclitat de condiția fizică a columbianului. „Nu cred că Ovidiua și Joaquin rezistau. Nu rezistau pentru că pe Joaquin îl durea foarte tare piciorul”, a încheiat Andreea Bălan.

Cântăreței i s-au pus în față, în vlogul personal de pe YouTube, și câteva mesaje de la oamenii de rând. Printre cei care și-au dat cu părerea despre parcursul ei în show, o bătrânică a spus despre ea că e ca o capră, lucru care a amuzat-o pe Andreea Bălan.

 

ADVERTISEMENT