Life

Andreea Bălan și George Burcea au început oficial procesul de divorț

15.12.2020 | 14:53
Andreea Balan si George Burcea au inceput oficial procesul de divort
ADVERTISEMENT

După ce s-au despărțit în această primăvară, Andreea Bălan și George Burcea au început oficial procesul de divorț. Cei doi nu au vrut să fie în atenția presei, așa că au încercat să fie cât mai discreți. Procesul se desfășoară la Judecătoria Buftea. 

Divorțul a început încă din prima zi a lunii octombrie, însă celebra cântăreață a vrut să păstreze totul secret, după ce despărțirea a fost mediatizată atâta timp.

ADVERTISEMENT

Este clar că între cei doi nu mai există nicio cale de împăcare, așa că drumurile lor se vor despărți cât mai curând și pe hârtie, nu doar în viața de zi cu zi.

Andreea Bălan și George Burcea au început procesul de divorț

Andreea Bălan se pregătește să rupă definitiv orice legătură cu George Burcea, după ce s-au despărțit la începutul acestui an. Cei doi au preferat ca procesul să fie unul secret pentru ca informațiile să nu fie făcute publice. Ședințele de judecată sunt private, iar dosarul nu apare pe lista portalului instanțelor din România.

ADVERTISEMENT

Aceste cazuri sunt permise în situații excepționale. De exemplu, Andreea Bălan și fostul ei soț sunt persoane publice și au preferat ca declarațiile lor personale să nu fie auzite și de altcineva, în afară de oficialii Judecătoriei Buftea.

Andreea Bălan este reclamant în acest proces, iar George Burcea este pârâtul, alături de Direcția de Asistență Socială Voluntari din cadrul Primăriei Voluntari, potrivit surselor WOWbiz.ro. Procesul este judecat pe fond, iar subiectul este „divorț cu minori”.

ADVERTISEMENT

Prima înfățișare a divorțului a avut loc pe 1 octombrie 2020 a ora 9:30, iar numele părților au fost acoperite cu o bandă neagră pentru ca identitatea lor să fie păstrată secretă.

Andreea Bălan este hotărâtă să ceară custodia fetelor

Cântăreața a chemat și Direcția de Asistență Socială la proces pentru a avea un avantaj la cererea custodiei. Andreea Bălan are de gând să ceară custodia  celor două fetițe considerând că este mai potrivită pentru acest lucru decât fostul ei partener.

ADVERTISEMENT

„Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Normal, acum, că George a fost la Ferma, i-au crescut și veniturile și, logic, va crește și cuantumul pensiei alimentare pe care o va avea de plătit. Mai ales că are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă. Mai ales că observă că George se comportă din ce în ce mai urât”, a declarat  o persoană cunoscută a fostului cuplu pentru sursa citată mai sus.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit în toamna anului 2019, însă căsnicia lor nu a durat nici jumătate de an. Cei doi și-au refăcut deja viața și nu mai este cale de întoarcere.

ADVERTISEMENT