Life

Andreea Bălan, urare surprinzătoare pentru iubitul ei. Ce i-a transmis lui Tiberiu Argint

20.10.2020 | 17:42
Andreea Balan urare surprinzatoare pentru iubitul ei Ce ia transmis lui Tiberiu Argint
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și-a sărbătorit noul iubit, pe Tiberiu Argint, într-un mod considerat surprinzător de către fanii artistei. De câteva luni și-a găsit alinarea în brațele acestuia, iar prezentatoarea de la Te Cunosc de Undeva nu se sfiește să își arate sentimentele nici în mediul online.

O perioadă s-a zvonit că Andreea Bălan și noua ei cucerire, fratele prezentatoarei Sonia Argint, ar fi făcut marele pas, cel al logodnei, veștile nefiind confirmate în mod oficial de niciunul dintre ei.

ADVERTISEMENT

Totodată, au existat apropiați ai lor care susțineau că noul cuplu s-ar fi mutat împreună, dar artista nu a oferit până acum nici astfel de detalii.

Cum și-a sărbătorit Andreea Bălan iubitul. Tiberiu Argint a împlinit 36 de ani

Ce reprezintă însă o certitudine este faptul că solista din trupa Andre iubește din nou și a dorit să își facă publice sentimentele. Prilejul a fost unul însemnat, pentru că Tiberiu Argint a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a devenit cunoscut la începutul acestei veri, când el și artista au fost surprinși la malul mării, în ipostaze foarte romantice. Andreea Bălan și-a celebrat iubitul, la început de săptămână și în văzul tuturor. Artista i-a transmis un mesaj de felicitare celui pe care îl iubește prin intermediul secțiunii de comentarii de pe Instagram.

Mai mult, a decis să îi arate cât de mult înseamnă pentru ea în dreptul unei postări formulate de către Tiberiu Argint, cu prilejul zilei sale de naștere.

ADVERTISEMENT

În fotografie, acesta apare alături de părinții săi, cărora a dorit să le mulțumească pentru tot sprijinul pe care i l-au acordat, în toți anii de viață. La rândul lui, și Tiberiu Argint a formulat un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii a 36 de ani.

“36 de ani. Datorită lor sunt eu! Ei sunt cei care mi-au insuflat principii și valori, ei sunt cei care m-au învățat să respect și să iubesc! Vă iubesc!”, a fost mesajul lui Tiberiu Argint, în dreptul postării aniversare.

ADVERTISEMENT
Andreea Bălan, urare surprinzătoare pentru iubitul ei. Ce i-a transmis lui Tiberiu Argint
Andreea Bălan și-a felicitat iubitul și în mediul online, când a împlinit 36 de ani

“La mulți ani, sănătate, fericire și tot binele din lume”, i-a transmis la scurt timp Andreea Bălan iubitului ei, pe Instagram.

“Mulţumesc mult! Plănuiesc să te bâzâi în fiecare zi din viitorul apropiat”, a mai completat Tiberiu Argint.

ADVERTISEMENT