Life

Andreea Bănică, foc și pară pe Enel: “Ireal! Am zis că vărsăm mațele”

Andreea Bănică, revoltată pe Enel. Ce probleme i-a făcut furnizorul de energie electrică. Artista a răbufnit pe rețelele de socializare.
22.03.2023 | 07:22
Andreea Banica foc si para pe Enel Ireal Am zis ca varsam matele
Andreea Bănică a mai avut probleme cu Enelul și anul trecut. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a apărut revoltată, de curând, pe rețelele de socializare. Artista în vârstă de 44 de ani și-a exprimat furia pe compania de energie electrică, Enel, după ce i-a cauzat probleme. Aceleași le-a avut și anul trecut, stricându-i-se o mulțime de mâncare.

De ce este supărată Andreea Bănică pe Enel

Andreea Bănică a răbufnit la adresa furnizorului de curent electric din cauză că în locuința sa s-a produs o pană de lumină, iar când a apelat pentru ajutor la numărul destinat clienților, a fost pusă în așteptare pentru o oră, spre marea ei disperare.

ADVERTISEMENT

Solista a mărturisit că și în 2022 a mai trecut printr-un episod similar, pagubele fiind unele majore. În timp ce se afla în vacanță cu familia, Enel i-a oprit curentul. La întoarcere, vedeta și-a găsit stricate produsele pe care le avea puse la congelat. Astfel, a fost nevoită să le arunce.

”Cum să stai în așteptare 51 de minute să vorbești cu Enel România? Ireal! Bine că penalizări de întârziere avem și chiar curentul oprit în caz că ești plecat în lume, cum de altfel mi s-a întâmplat. Cum am plecat în vacanță mi-au oprit curentul.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama ce-am găsit vara trecută că m-am întors după opt zile? Aveam congelatoarele pline de pește bio pentru Noah, carne și ce mai ține omul prin el. La ora 5:00 dimineață am chemat un prieten să ne ajute că am zis că vărsăm mațele.

Măcar un preaviz dacă aveam, un mail, un telefon, orice prin care să fim anunțați. Ei bine, dovada clară că nu ai cu cine să vorbești chiar dacă vrei să fii un client bun, serios”, a declarat Andreea Bănică pe pagina sa de Instagram, unde este foarte activă.

ADVERTISEMENT

Ce a găsit Andreea Bănică pe niște produse ”bio”

Andreea Bănică este o persoană atentă la alimentele pe care le mănâncă și pe care le cumpără, totodată. Le preferă pe cele bio, iar pentru a se asigura că sunt, într-adevăr, bio, le testează cu un aparat special. A fost uimită să descopere zilele trecute câte pesticide conțineau niște ridichii achiziționate din piață.

” (…) Gluma, gluma, însă voi vedeți cum ne otrăvesc?…ce credeți? (…)”, a notat interpreta pe Instagram. Andreea Bănică pune preț pe calitatea produselor deoarece este adepta unui stil de viață sănătos și se gândește mai ales la sănătatea copiilor ei, Sofia și Noah.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, după ce a făcut parte din trupele ”Blondy” și ”Exotic”. Din liceu este împreună cu Lucian Mitrea, care îi este și impresar. În 2008, cei doi au ajuns și în fața altarului, iar din rodul iubirii lor au rezultat o fată și un băiat.

ADVERTISEMENT