Life

Andreea Bănică, fotografie care a încins internetul. Imaginația bărbaților a luat-o razna

Andreea Bănică a realizat un pictorial inopinat la mare și a încins imaginația bărbaților de pe internet. Arată incredibil la 45 de ani.
19.09.2023 | 00:18
Andreea Banica fotografie care a incins internetul Imaginatia barbatilor a luato razna
Andreea Bănică a publicat o fotografie incendiară pe internet. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică a demonstrat încă o dată că vârsta este doar un număr pentru ea. Artista arată incredibil la vârsta de 45 de ani și nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie și să publice imaginile pe internet. A primit zeci de complimente.

Andreea Bănică a încins imaginația bărbaților de pe internet

Andreea Bănică are 45 de ani și a adus pe lume doi copii, dar aceste lucruri nu se văd pe trupul său. Vedeta are un corp de invidit cu care se mândrește, astfel că nu fuge de ținute provocatoare sau de proba costumul de baie.

ADVERTISEMENT

Deși calendaristic a început toamna, artista profită de temperaturile ridicate și mai dă câte o fugă pe litoral. Recent, a publicat o serie de fotografii de la plajă, prin care a încins internetul.

Femeile au complimentat-o, iar imaginația bărbațiilor a fost pusă la încercare. Totuși, ei nu pot decât să aprecieze pictorialul neașteptat de la mare, căci Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, cu care are o relație încă din liceu. Iar artista este îndrăgostită nebunește de soțul său.

ADVERTISEMENT

„Superbă”, „Cu toate că ați întinerit, tot o doamnă frumoasă ați rămas”, „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”, „Superbă, frumoasă ca întotdeauna, feblețea mea”, sunt doar o parte dintre comentariile primite de cântăreață.

andreea bănică costum de baie
Andreea Bănică s-a pozat în costum de baie.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook

Cum se menține în formă

De curând, Andreea Bănică și-a dezvăluit secretele și a explicat cum reușește să se mențină în formă. Frumoasa cântăreață are un regim alimentar de la care nu face excepții.

ADVERTISEMENT

„Mănânc ce trebuie, cât trebuie și fac sport. Este vorba despre ambiția de a arăta bine cât mai mult. Vârsta nu te ține din sport și alimentație. O dată cu vârsta trebuie să înțelegem că, organismul nostru nu mai reacționează ușor la diete, nu mai consumă cum consumă la tinerețe. Așa că trebuie să îl ajutăm: stimulăm arderile prin exerciții zilnice sau 2-3-4 ori pe săptămână cu un regim de viață sănătos. Știu ce ceea ce spun acum nu prea este normal pentru multi însă, mâncatul excesiv dăunează!

 Eu am învățat să mănânc puțin, să îmi iau toți nutrienții (să suplinesc prin diverse metode), să mănânc dulce cât mai puțin, și să fac sport de 2-3 ori pe săptămână câte 2 ore (antrenamente intensive). Când m-am reapucat de sport făceam de 3-4 ori pe săptămână, însă anul acesta am avut foarte mult de lucru, însă nu m-am oprit!

ADVERTISEMENT

Da, am ambiție să fiu frumoasă pentru mine, familia mea, publicul meu. Timpul ne lipsește tuturor din diverse motive, însă dacă prioritizăm lucrurile care ne interesează și ne gândim puțin la noi vom avea rezultate bune! Doar 15-20-% din populația României face sport…foarte rău”, a declarat Andreea Bănică în mediul online.

ADVERTISEMENT