Life

Cum s-au cunoscut Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Cei doi sunt împreună din perioada liceului

Cum s-au cunoscut Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Cei doi sunt împreună din perioada liceului și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz.
03.06.2022 | 20:14
Cum sau cunoscut Andreea Banica si sotul ei Lucian Mitrea Cei doi sunt impreuna din perioada liceului
Cum s-au cunoscut Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, se cunosc de peste trei decenii și sunt împreună din perioada liceului.

Cum s-au cunoscut Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea

Fosta componentă a trupei Blondy și-a cunoscut soțul cu mult timp în urmă, atunci când amândoi erau în perioada liceului. Între ei doi e o diferență de câteva luni, dar Lucian Mitrea era în clasa a IX-a atunci când artista era în clasa a X-a.

ADVERTISEMENT

Ea și colegele ei au fost invitate la balul bobocilor, acolo unde Lucian Mitrea și vărul lui “au pus ochii pe ele” rapid. După ce au dat cu banul pentru a vedea cu cine dansează, Andreea Bănică a nimerit cu vărul actualului soț.

Inițial, cântăreața și vărul lui Lucian au fost împreună. Vedetei îi plăcea foarte mult de acesta la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

“M-am gândit să vă povestesc vouă, celor ce nu știați, cum m-am cunoscut cu Lucian și am ajuns astăzi să avem o relație frumoasă și 2 copii minunați! Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta.

Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega ne-am dus la bal. 

ADVERTISEMENT

Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade. Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite.

Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el.

ADVERTISEMENT

După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.”, a scris cântăreața pe blogul personal, în urmă cu ceva timp, notează wowbiz.ro.

Andreea Bănică și-a concediat soțul

În cele din urmă, Andreea Bănică și Lucian Mitrea au devenit un cuplu. Acum sunt căsătoriți și au împreună doi copii, Maria Sofia și Noah.

Lucian Mitrea a devenit impresarul vedetei, motiv pentru care au ajuns să nu se mai înțeleagă la fel de bine. Andreea Bănică a ajuns să-l concedieze pe partenerul ei.

“Non stop eram împreună și ne certam non stop, la un moment dat m-a dat afară, m-a concediat, mi-a zis că nu mai ești impresarul meu, găsim pe altcineva.”, a declarat Lucian Mitrea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT