Life

Andreea Bănică i-a dat de gol pe Smiley și pe Gina Pistol: ”Sunt la botezul micuței Josephine”

Andreea Bănică i-a dat de gol pe Smiley și pe Gina Pistol, secretul botezului fetiței lor fiind deconspirat.
20.06.2021 | 22:53
Andreea Banica ia dat de gol pe Smiley si pe Gina Pistol Sunt la botezul micutei Josephine
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică este, așa cum era de așteptat, una dintre invitatele de la evenimentul monden reprezentat de botezul fetiței lui Smiley și al Ginei Pistol.

Andreea Bănică i-a dat de gol pe Smiley și pe Gina Pistol

Deși cel mai probabil Smiley și Gina Pistol și-au dorit un botez cât mai discret pentru fiica lor, Andreea Bănică s-a ”scăpat” pe conturile de socializare că merge la creștinarea micuței Josephine Ana Maria.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică, îmbrăcată într-un compleu de culoare roz, făcut la comandă, a vorbit despre evenimentul la care a fost invitată, și anume botezul fetiței lui Smiley și al Ginei Pistol.

”Sunt mai mult ca sigură că mă veți întreba de unde am acest outfit superb, roz. Este un costum creat special pentru mine, pentru acest eveniment pentru că sun t la botezul micuței Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, a spus Andreea Bănică pe conturile ei de socializare, postând și imagini de la evenimentul care are loc în aer liber.

ADVERTISEMENT

De altfel, pare-se, Smiley și Gina Pistol, au un noroc fantastic, botezul fetiței lor având loc în aer liber, exact în momentul în care problemele meteorologice s-au încheiat, iar vremea s-a îndreptat.

Andreea Bănică, invitată la botezul fetiței cuplului Smiley – Gina Pistol

Andreea Bănică nu s-a mulțumit să îi dea de gol pe Smiley și pe Gina Pistol, ci chiar a filmat aranjamentele de la botezul micuței Josephine Ana Maria.

ADVERTISEMENT

Astfel, din imaginile postate de cântăreața Andreea Bănică se poate observa că aranjamentele de la botez respectă ideea apropierii de natură, florile de câmp așezate pe mese și gustările aranjate cu gist printre nuanțele de verde dovedind preocuparea pentru natural pe care Gina Pistol și Smiley au dovedit-o în repetate rânduri.

Iar dacă Andreea Bănică a postat cam totul de la evenimentul creștinării micuței Josephine Ana Maria, Gina Pistol și Smiley au fost extrem de discreți cu privire la eveniment, cel puțin până la ora redactării acestui articol.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol, mai fericită ca niciodată

”La început, a fost mai greu, așa cum cred că s-a întâmplat oricărei mame. Dar, vă spun sincer, totul este minunat, absolut minunat, mă bucur enorm că am această minune în viața mea”, a spus, pentru FANATIK, Gina Pistol.

Mai mult decât atât, acum ceva vreme, Gina Pistol mărturisea pentru FANATIK că fiecare lucru pe care îl observă la fetița ei o bucură.

”Fiecare lucru, indiferent cât e de mic, mă bucură la ea. Fiecare grimasă, fiecare gângurit, fiecare zâmbet, tot ce ține de ea. Probabil că așa simt toate mamele, dar, acum, sunt mai fericită ca niciodată”, ne spunea Gina Pistol.

ADVERTISEMENT