Life

Andreea Bănică, revoltată de ce a putut vedea într-un parc. Ce a pățit artista: ”Sunt fără cuvinte!”

Andreea Bănică a ieșit la o simplă plimbare cu fiul său în parc, însă ce a pățit acolo a lăsat-o fără cuvinte pe celebra artistă.
09.11.2022 | 13:02
Andreea Banica revoltata de ce a putut vedea intrun parc Ce a patit artista Sunt fara cuvinte
Andreea Bănică, revoltată de ce i s-a putut întâmpla într-un parc. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate și longevive artiste din România. Se bucură de un succes imens de ani de zile și se poate declara o femeie cât se poate de împlinită.

Ce a pățit Andreea Bănică la o simplă plimbare în parc

Artista în vârstă de 44 de ani este căsătorită cu Lucian Mitrea de mai bine de 14 ani și de asemenea, are și un copil pe care îl răsfață atât cât poate. De asemenea, aceasta are grijă să facă și mișcare pentru a se menține în formă.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, Andreea Bănică și fiul ei au ieșit la o plimbare în parc. Totul părea cât se poate de frumos, până în momentul în care artista s-a murdărit.

Mai exact, în parcul respectiv câinii își mai făceau și nevoile, iar marea majoritate a stăpânilor nu au strâns după ei. Astfel, Andreea Bănică a ajuns să fie murdară nu doar pe adidași, ci și pe mâini, dar și pe blugi.

ADVERTISEMENT

Revoltată de ce a putut să trăiască, Andreea Bănică le-a atras atenția tuturor posesorilor de animale să strângă după ele, pentru că așa ceva nu este posibil.

”Eram și eu fericită cu copilul în parc și am călcat într-un rahat. Măi, fraților, nu vă mai lăsați câinii să facă așa, luați pungă, măturică, ceva, orice, și adunați-vă rahații.

ADVERTISEMENT

Mi-am luat adidași noi și am călcat în… Superb, ideal! Ce nervi am!”, a dezvăluit artista pe contul personal de Instagram.

Andreea Bănică, revoltată de atitudinea anumitor persoane

Andreea Bănică a fost atât de revoltată încât a comparat România cu alte țări, unde spune ea, oamenii sunt ”civilizați” și au grijă să nu lase nimic în urma lor, atunci când vine vorba de animale.

ADVERTISEMENT

Vizibil nervoasă în clipul video postate pe Instagram, Andreea Bănică nu înțelege cum anumite persoane mai au și pretenții, însă nu pot aduna după propriile animale de companie.

”Oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce pot să mai spun? Sunt fără cuvinte! Pe de altă parte, facem fițe în hoteluri și restaurant, însă umblăm prin rahat.

Am și pe blugi, și pe mână, miros toată a rahat”, a mai spus, vizibil enervată, Andreea Bănică, pe Instagram.

Nu este prima oară când vedeta este revoltată de ceea ce i se întâmplă. Recent, Andreea Bănică a fost de-a dreptul șocată de ce a putut vedea în timpul unei călătorii la Londra.

ADVERTISEMENT