Life

Cum reușește Andreea Bănică să se mențină în formă, la 44 de ani. Face lucrul acesta în fiecare dimineață

Andreea Bănică a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă, la 44 de ani. Cântăreața nu consumă zilnic aceleași feluri de mâncare.
02.11.2022 | 12:34
Cum reuseste Andreea Banica sa se mentina in forma la 44 de ani Face lucrul acesta in fiecare dimineata
Cum se mențoine Andreea Bănică în formă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Bănică (44 de ani) are o siluetă de invidiat și a dezvăluit ce mănâncă pentru a se menține în formă maximă. Cântăreața nu consumă aceleași feluri de mâncare în fiecare zi.

Andreea Bănică a dezvăluit cum se menține în formă, la 44 de ani

Cântăreața s-a lansat în muzică încă de la sfârșitul anilor ’90, atunci când s-a făcut remarcată la Festivalul Mamaia. Andreea Bănică se numără și acum printre cele mai îndrăgite artiste din România, dar fanii o apreciază și pentru felul în care arată.

ADVERTISEMENT

După două nașteri, solista are o siluetă impecabilă și a dezvăluit cum reușește să se mențină.

Artista, care la începutul lunii trecute s-a confruntat cu probleme de sănătate, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instastory, iar un internaut a vrut să știe ce mănâncă zilnic.

ADVERTISEMENT

Andreea Bănică nu poate mânca nimic dimineața, deși știe că așa este recomandat. Cântăreața ia prima masă la prânz, dar nu consumă zilnic aceleași feluri de mâncare.

Seara evită să mănânce prea mult, așa că se limitează, în schimb, la un iaurt.

“Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat.

ADVERTISEMENT

Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.

La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt.”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Andreea Bănică a dezvăluit că are 61 de kilograme la 1,70 metri înălțime, după ce a primit această întrebare din partea unui alt fan.

Artista face sport regulat, dar recunoaște că în ultima vreme nu prea a mai făcut mișcare din cauza programului încărcat.

Întrebată dacă este vegetariană, Andreea Bănică a spus că nu și că nici nu va fi vreodată.

Ce spunea Andreea Bănică despre operațiile estetice

Andreea Bănică a declarat de mai multe ori că nu are operații estetice, însă multe persoane nu au crezut-o. Vedeta a dezvăluit că singura intervenție pe care a suferit-o a fost să-și scoată alunița.

Acum ceva timp, artista s-a operat la nas, dar nu estetic, ci din cauza deviației de sept cu care se confrunta de ceva timp. Andreea Bănică a suferit atunci o operație de septoplastie.

Cântăreața ia în calcul să apeleze la medicul estetician pe viitor. Își dorește să aibă buzele mai mari, așa că se gândește să-și facă o intervenție în această zonă.

De asemenea, vedeta și-ar dori și o intervenție în zona pieptului.

“Nu am făcut nicio operație estetică, deși mă gândesc. (…) Mă dau foarte tare cu ruj pe lângă ca să am buza cât mai mare, dar pe viitor îmi doresc și eu buze mai mari și îmi doresc o ridicare de sâni pentru că înaintez în vârstă.”, a spus artista, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT