Life

Andreea Berecleanu, mesaj emoționant pentru fiul său. Cu cine seamănă Petru

Andreea Berecleanu este o mamă devotată și foarte atentă la nevoile celor doi copii ai săi, Eva și Petru. Vedeta nu uită nici de zilele onomastice ale acestora.
01.07.2021 | 12:00
Andreea Berecleanu mesaj emotionant pentru fiul sau Cu cine seamana Petru
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea TV a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Sfinților Petru și Pavel, postarea îndreptându-se către băiatul ei în vârstă de 15 ani care poartă cel mai frumos nume.

Andreea Berecleanu a ținut să-i ureze un sincer și călduros „La mulți ani!” băiatului ei, care a crescut foarte mult și seamănă perfect cu celebrul său tată, Andrei Zaharescu.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie știrista a vorbit despre educația pe care le-o oferă celor doi copii, mulțumită amintirilor pe care le-a căpătat în perioada în care era la rândul ei mică.

Andreea Berecleanu, postare dedicată băiatului ei, Petru

„O fotografie de astăzi. Mă bucur că i-am ales acest nume de botez, i se potrivește perfect și îi place și lui. Petru e deja mare, se crede și mai mare (ceea ce e normal la vârsta lui), are deja personalitatea conturată.

ADVERTISEMENT

Ce îmi place mult la copilul meu sunt bunătatea și simțul umorului, de altfel, trăsături genetice”, este mesajul lăsat de Andreea Berecleanu în mediul online, de onomastica fiului său.

Prezentatoarea TV și-a crescut foarte frumos cei doi copii pe care-i are din relația cu Andrei Zaharescu. Vedeta le oferă aceeași educație pe care a primit-o la rândul ei de la părinți, muzica, voia bună și dansul fiind elementele cheie.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a crescut într-o familie unde veselia era la ordinea zilei, motiv pentru care și-a dorit să le transmită copiilor săi exact aceeași bucurie.

Andreea Berecleanu, amintiri din copilărie. Ce le-a transmis copiilor săi

Andreea Berecleanu își amintește cu mare plăcere de perioada în care era copil și se trezea cu muzica în suflet. Vedeta dansează la toate petrecerile la care merge, mărturisind că i-a învățat și pe copiii ei să se bucure de viață.

ADVERTISEMENT

Fosta știristă de la Antena 1 a fost un copil fericit, subliniind faptul că iubirea primită din partea părinților a fost foarte importantă pentru ea, de aceea le oferă copiilor ei aceeași dragoste uriașă.

„Am crescut într-o familie unde se cânta și se dansa. Adormeam, copil fiind, cu muzica în suflet, auzeam pașii de dans în vis. Așa i-am crescut și pe copiii mei.

Dansează la toate petrecerile și la toate nunțile, stau negreșit până dimineața, adorm pe unde apucă, fericiți. Habar nu am dacă e bine sau nu, dacă psihologii de azi sunt de acord cu acest tip de comportament.

Ceea ce știu este că dragostea părinților mei și a mea pentru copiii mei, dorința de a se bucura alături de noi, îi hrănește ca adulți. Și, din când în când, își iau din aceste rezerve de fericire”, scria la un moment dat Andreea Berecleanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT