Life

Andreea Bocelli, la nunta Simonei Halep? Ce spunea tenismena despre întâlnirea cu celebrul cântăreț

Simona Halep este o mare admiratoare a lui Andreea Bocelli. S-au cunoscut la Roma, iar românca spunea că și-ar dori ca artistul italian să cânte la nunta sa.
13.09.2021 | 16:22
Andreea Bocelli la nunta Simonei Halep Ce spunea tenismena despre intalnirea cu celebrul cantaret
ADVERTISEMENT

Simona Halep se pregătește pentru pentru cel mai important eveniment din viața sa. Peste două zile se va căsători cu Toni Iuruc. În urmă cu câțiva ani, jucătoarea de tenis declara că și-ar dori foarte mult ca Andreea Bocelli să cânte la nunta sa.

A avut și ocazia să-l întâlnească la un eveniment caritabil la Roma și a fost extrem de încântată.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă peste două zile Simona Halep le va face o surpriză invitaților și dacă aceștia vor avea ocazia să-l asculte pe italian.

Andreea Bocelli, la nunta Simonei Halep?

Simona Halep se numără printre admiratoarele lui Andreea Bocelli. A avut și ocazia să-și întâlnească idolul la un eveniment caritabil la Roma, organizat în urmă cu aproape 4 ani. Atunci, românca a postat o fotografie în care apărea alături de cântăreț, iar comentariul a fost: “Andrea Bocelli. Cel mai bun”.  Momentul a fost surprins și de cei de la WTA.

ADVERTISEMENT

“Puteți să spuneți un duo mai legendar ca acesta?”, au notat cei de la WTA.

După această întâlnire, campioana a dezvăluit că a fost extrem de emoționantă când l-a întâlnit pe cântăreț și că are un vis pe care speră să și-l poate îndeplini.

“La nunta mea l-aș chema să cânte pe Andrea Bocelli. L-am întâlnit, am făcut o poză cu el și chiar am fost emoționată. Niciodată n-am fost așa de emoționată întâlnind pe cineva”, declara constănțeanca pentru Virgin Radio.

ADVERTISEMENT

Momentul de la Roma l-a emoționat și pe antrenorul româncei.

“Remarcabilul Andrea Bocelli. A cântat pentru un public select la Internazionali BNL D’Italia, în fața a 150 de oaspeți norocoși, inclusiv jucători de tenis. Mulțumesc pentru invitație, Simona Halep. Moment uimitor”, scria Darren Cahill.

Simona Halep se va mărita peste două zile și rămâne de văzut dacă le va face o surpriză celor 300 de invitați și aceștia îl vor putea întâlni pe Andreea Bocelli.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Ilie Năstase despre nunta Simonei Halei

Simona Halep este mereu destul de discretă atunci când vine vorba despre viața sa privată. Cel care a dat-o de gol a fost însă Ilie Năstase. Într-un interviu acesta a dezvăluit că jucătoarea de tenis se va mărita pe 15 septembrie, la Constanța.

“Am primit un telefon de la Simona Halep, era la New York. Simona a spus că își va face cununia pe data de 15 septembrie, la un local din Constanța. Și am decis ca tot atunci și acolo să facem și ziua Ioanei”, a spus Ilie Năstase, pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT