Life
notix pixel id

Andreea Esca așa cum nu ți-o imaginai, în copilărie. Ce poreclă neașteptată a primit vedeta PRO TV

24.08.2020 | 18:44
Andreea Esca așa cum nu ți-o imaginai, în copilărie. Ce poreclă neașteptată a primit vedeta PRO TV
Andreea Esca așa cum nu ți-o imaginai, în copilărie. Ce poreclă neașteptată a primit vedeta PRO TV
ADVERTISEMENT

În anii copilăriei, Andreea Esca arăta foarte diferit față de prezentatoarea de succes din momentul actual. Știrista de la pupitrul PRO TV și-a amintit mereu cu foarte multă bucurie de acea perioadă a vieții sale. A depănat amintiri și-n diverse interviuri acordate până acum, în care a a dezvăluit motivul pentru care a primit o poreclă amuzantă.

Andreea Esca e una din personalitățile de marcă, îndrăgite de către public și pentru eleganța de care dă dovadă, pe micul ecran. Aparițiile de pe sticlă ale acesteia în cadrul PRO TV, de mai bine de două decenii, i-au adus o notorietate aparte. Din acest motiv, nu există telespectator român să nu îi fi urmărit măcar o dată buletinele de știri.

De curând și vedeta postului TV localizat pe Bulevardul Pache Protopopescu a avut parte de clipe ceva mai neplăcute. Andreea Esca și soțul ei, alături de fiul lor, au fost diagnosticați cu noul virus.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca așa cum nu ți-o imaginai, în anii de copilărie. Ce poreclă avea

Andreea Esca s-a vindecat de coronavirus, dar soțul ei a avut nevoie de îngrijiri ceva mai speciale din partea cadrelor medicale. Șatena și-a povestit ulterior experiența într-un interviu pe care i l-a acordat colegului ei de post, Cosmin Stan. Andreea Esca a răspuns întrebărilor legate de diagnosticarea cu coronavirus, atunci când s-a aflat că a fost bolnavă.

La rândul ei, Alexia Eram, fiica vedetei, s-a testat în mod regulat pentru a se ști sănătoasă, dar și că nu s-a molipsit și ea cu noul virus. În trecut, însă, atunci când era în primii ani de școală, vedeta a primit o poreclă neașteptată.

ADVERTISEMENT

Toți copiii din clasă ajunseseră să o numească “Piticot” din pricina staturii sale. Atuurile fizice nu o ajutau prea tare pe atunci, după cum a mărturisit chiar vedeta într-un interviu la un post de radio.

„Am scris despre bunica mea de la Brașov, mama tatei, care era o femeie severă și care ne punea la teme, despre bunicul meu care mi-a spus că trebuie să învăț un sport de iarnă și unul de vară, pentru că îmi va prinde bine când o să fiu studentă. Pe vremea aia aveam 4 ani.”

ADVERTISEMENT

“Nu înțelegeam ce vrea de la mine, dar odată cu trecerea anilor mi-am dat seama că a avut dreptate. Am învățat să schiez, să patinez, să înot. După părinții mei, doamna învățătoare a fost persoana care a avut cea mai mare încredere în mine”, își amintea Andreea Esca, despre copilăria ei, potrivit celor de la Ciao.ro.

Andreea Esca așa cum nu ți-o imaginai, în copilărie. Ce poreclă neașteptată a primit vedeta PRO TV2
Andreea Esca a avut o poreclă neașteptată în copilărie, mai ales în primii ani de școală

”Când eram mică eram foarte, foarte micuță de înălțime și toată lumea se aștepta, când mă întreba ceva, să răspundă cineva cu o voce subțire. Și eu aveam o vocea foarte groasă, speriam pe toată lumea.”, își mai amintea Andreea Esca, din primii ani de școală, când primise porecla haioasă de “Piticot”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri