Life

Andreea Esca, detalii despre cea mai importantă lecție primită de la mama sa. Ce i-a transmis femeia

Andreea Esca, dezvăluiri sincere despre cea mai valoroasă învățătură oferită de mama sa, Lucia. Ce i-a spus prezentatoarei.
10.03.2024 | 13:25
Andreea Esca detalii despre cea mai importanta lectie primita de la mama sa Ce ia transmis femeia
Andreea Esca, dezvăluiri sincere despre cea mai valoroasă învățătură oferită de mama sa, Lucia. Ce i-a spus prezentatoarei. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Andreea Esca, detalii despre cea mai importantă lecție primită de la mama sa. Ce i-a transmis femeia care și-a dorit să se facă actriță, însă a ajuns asistentă medicală. Moderatoarea de la Pro TV are numai cuvinte de laudă pentru cei care i-a dat viață.

Andreea Esca, dezvăluiri sincere despre cea mai valoroasă învățătură oferită de mama sa, Lucia. Ce i-a spus prezentatoarei

Andreea Esca a făcut dezvăluiri sincere despre cea mai valoroasă învățătură oferită de mama sa, Lucia. Ce i-a spus prezentatoarei care are o carieră impresionantă în televiziune și este una dintre cele mai bune jurnaliste din România.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta vedetă de la Pro TV a declarat că a primit mereu cele mai bune lecții de la femeia care a adus-o pe lume. Aceasta i-a spus de fiecare dată să dea totul, indiferent care este meseria pe care o practică, chiar și dacă dă cu mopul.

„Cred că cel mai important lucru pe care l-am învățat a fost ca atunci când fac ceva să fac foarte bine. Mama mereu îmi spunea că indiferent ce fac nu contează dacă aleg să spăl pe jos, să o fac perfect.

ADVERTISEMENT

Să spăl lună, să nu fie nimeni care să spele mai bine decât mine. Cred că sunt foarte conștiincioasă. Nu îmi place să fac lucruri de mântuială sau să nu se bazeze omul pe tine. Nu suport chestia asta”, a mărturisit Andreea Esca, notează viva.ro.

Andreea Esca și lucrurile pe care nu le suportă la ceilalți

Andreea Esca a spus care sunt lucrurile pe care nu le suportă la ceilalți, pe lângă faptul că nu vrea să facă niciodată activități doar de dragule de a le duce la bun sfârșit. Știrista nu suportă atunci când cineva uită să îi răspundă.

ADVERTISEMENT

Un alt aspect de neperceput pentru prezentatoarea de la Pro TV este și faptul că unele persoane uită să ajungă la întâlnirea programată. Cu toate acestea vedeta recunoaște că i se mai întâmplă și ei și se simte de fiecare dată groaznic.

„Poate mi se întâmplă și mie să uit, dar mă simt groaznic oricum și îmi cer scuze de 1000 de ori și oricum am foarte multe lucruri de făcut. Cred că este important să fii om de cuvânt.

ADVERTISEMENT

E important să nu fie nevoie să semnezi un contract cu cineva ca să se țină de cuvânt”, a mai adăugat Andreea Esca legat de lecțiile primite de la mama sa, Lucia, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT