Life

Ce salariu are Andreea Esca la PRO TV? Alexia Eram, la un pas să o dea de gol pe mama sa

Andreea Esca lucrează la Pro Tv de mai bine de 20 de ani, însă nici până acum nu s-a afla concret ce salariu încasează prezentatoarea știrilor de la ora 19.00.
19.10.2022 | 15:43
Ce salariu are Andreea Esca la PRO TV Alexia Eram la un pas sa o dea de gol pe mama sa
Ce salariu încasează, de fapt, Andreea Esca din partea celor de la Pro Tv. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. Cu toate acestea, vedeta de la Pro Tv are câteva limite destul de stricte când vine vorba de viața ei personală.

Alexia Eram, despre salariul mamei sale, Andreea Esca

În general, Andreea Esca este extrem de deschisă, însă la capitolul venituri, vedeta este mereu reținută. Până acum nu s-a aflat niciodată suma exactă pe care aceasta o încasează de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Interesant este faptul că nici măcar fiica sa, Alexia Eram nu știe câți bani primește mama sa lunar pentru prezentarea știrilor de la ora 19.00. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, tânăra a fost întrebată despre salariul încasat de vedeta tv.

Alexia Eram spune că nu știe suma exactă și că nici nu a fost curioasă să o afle. Mai mult de atât, fiica Andreei Esca spune că este mai bine așa, în condițiile în care dacă ar fi știut, cel mai probabil ar fi spus cuiva.

ADVERTISEMENT

”E adevărat. Nu mi-l spune. Nu am fost atât de curioasă, dar nu mi-l spune, probabil …. nu știu de ce nu mi-l spune … că na, trebuie să rămână acolo, nu se divulgă.”, a spus Alexia Eram, pentru Antena Stars.

Drept urmare, salariul încasat de Andreea Esca la Pro Tv va rămâne în continuare un mister. Să nu uităm și că în multele interviuri pe care prezentatoarea tv le-a acordat și în care a fost întrebată pe subiect, aceasta avut grijă mereu să nu dea prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, despre sumele primite de la Pro Tv

Vedeta dezvăluia că salariul ei este unul confidențial, drept urmare, nu poate să spună public suma încasată. Pe de altă parte, ea a explicat că primește banii pe care angajatorul consideră că aceasta îi merită, deci cel mai probabil vorbim despre o sumă destul de bună.

”Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă.

ADVERTISEMENT

Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine“, dezvăluia Andreea Esca, într-un interviu acordat în 2020.

ADVERTISEMENT