Life

Andreea Ibacka, dezvăluiri în premieră despre Namiko și Tiago: „Primele patru luni erau crimă și pedeapsă”

Andreea Ibacka este o mamă cu normă întreagă, una care știe ce înseamnă provocarea de a crește nu unul, ci doi copii. Soția lui Cabral a vorbit despre Namiko și Tiago.
17.06.2022 | 13:03
Andreea Ibacka dezvaluiri in premiera despre Namiko si Tiago Primele patru luni erau crima si pedeapsa
Andreea Ibacka, actriță de telenovele. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chiar dacă pe Instagram apare de cele mai multe ori cu zâmbetul pe buze, ca și cum trăiește o viață fără probleme, Andreea Ibacka nu ascunde provocările pe care le presupune rolul de mamă pentru ea.

Andreea Ibacka și provocările ca mamă

Actrița se numără printre puținele vedete care vorbește și despre greutățile pe care le-a întâmpinat și le întâmpină în creșterea celor doi copii, Namiko și Tiago.

ADVERTISEMENT

Andreea a spus că a ales cu dificultate ce nume să poarte copiii pe care îi are cu Cabral. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a mărturisit că s-a gândit la un moment dat chiar și la un nume de câine când i s-a născut fetița, dar a zis că e prea mult.

S-a consultat cu prietenii și cu soțul în alegerea ambelor nume, unele destul de exotice, rar întâlnire mai ales la noi.

ADVERTISEMENT

„Cred că amândouă numele sunt potrivite. Dar Tiago era practic ales. În procesul de selecție la Namiko m-am gândit și la nume pentru căței. Dar erau două Mayra și am zis că, ok, e prea mult”, a povestit Andreea Ibacka în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV.

Adela Popescu a întrebat-o pe prietena ei dacă băiatul reușește să doarmă cum trebuie. Blondina a zis că a avut probleme cu somnul, în special până la botez.

ADVERTISEMENT

Ibacka e convinsă că botezul l-a mai liniștit cumva pe Tiago, deoarece în primele patru luni a avut multe probleme cu acesta din cauza colicilor.

Andreea Ibacka îl ține în brațe pe feciorul ei, Tiago. Foto: Instagram

„Am avut noroc cu slăbitul”

„Nu știu dacă are legătură cu botez, fără botez, dar după botez doarme mai bine. Am avut 7 luni foarte complicate. A avut colici. Primele patru luni era crimă și pedeapsă”, a explicat actrița.

ADVERTISEMENT

Cât despre revenirea la silueta de dinainte de sarcină, aici n-au existat deloc probleme. Andreea nu a luat foarte mult în greutate.

„Am avut noroc cu slăbitul. Am luat foarte puțin în greutate. Prima oară am luat 9 kilograme, a doua oară 13. N-am avut probleme pe tema asta”, a adăugat soția lui Cabral.

 

ADVERTISEMENT