Life

Andreea Ibacka, în drum spre spital. Va deveni mămică pentru a doua oară. Primele imagini

A venit momentul mult așteptat. Andreea și Cabral Ibacka vor deveni părinți pentru a doua oară.
05.10.2021 | 10:53
Andreea Ibacka in drum spre spital Va deveni mamica pentru a doua oara Primele imagini
ADVERTISEMENT

Andreea Ibacka va deveni mamă pentru a doua oară. Cabral a postat mai multe filmulețe pe contul de socializare surprinse chiar în momentul în care se îndreaptă spre spital alături de partenera sa.

Andreea nu părea deloc speriată și era extrem de fericită. Cei doi erau relaxați si au și glumit.

ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral sunt căsătoriți de 10 ani și mai au o fetiță, Namiko.

Andreea Ibacka, în drum spre spital. Va deveni mămică pentru a doua oară

A venit momentul pe care Andreea și Cabral îl așteptau cu nerăbdare. Vor deveni părinți pentru a doua oară.

În această dimineață, cei doi au pornit spre spital unde Andreea va aduce pe lume un băiețel. Cei doi erau extrem de relaxați și au și glumit.

ADVERTISEMENT

“-Andreea spune unde ne îndreptăm noi?

-În Băneasa (…)Nu mă mai face să râd. Sunt în travaliu (…) Să mai rămâi și tu pe acolo puțin”, a fost dialogul celor doi.

 

În urmă cu doar o zi, vedeta de la ProTV a postat un mesaj amuzant la adresa soției sale, după ce bebelușul s-a cam lăsat așteptat.

ADVERTISEMENT

“Eu vă spun sincer… Andreea Ibacka îmi pare frumoasă de leșin (mă rog, pentru mine e frumoasă, nu trebuie să fie pentru toată lumea) și tot spune de copil… dar nu pare să se livreze nimic. Încep să cred că e doar balonată”,  a scris Cabral pe pagina de Facebook.

“Ultimul weekend cu bebe în burtică a venit cu soare și voie bună în Orășel. Ceea ce vă doresc și vouă”, scrisese și Andreea.

ADVERTISEMENT

Andreea și Cabral mai au o fetiță

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare de la Acasă Tv. În anul 2011 s-au căsătorit, iar șapte ani mai târziu s-a născut Namiko. 

În urmă cu câteva luni, Cabral a fost cât se poate de sincer și a descris în mediul online relația pe care o are cu soția sa.

“Ce vreau să vă spun… nu e nimic perfect la noi. Ne ciondănim, ne supărăm reciproc, ne dezamăgim reciproc și ne suim pe tavan unul pe celălalt. Sigur, ne iubim și poate suntem zdrăngăniți și miștourile noastre ajung uneori să fie savuroase.

Desigur, poate sunt momente când ironiile reciproce pot fi spumoase. Și sunt sigur că momentele împărtășite aici, pe insta sau mai știu eu pe unde… sunt drăguțe.

Dar va roagă omul vostru din Berceni să nu credeți în perfecțiunea altora și în imperfecțiunea voastră. Suntem fix ca orice alt cuplu”, a scris vedeta de la Pro Tv.

ADVERTISEMENT