Life

Andreea Mantea a fost înșelată de două ori: „O femeie știe. I-am prins în fapt”

Andreea Mantea a recunoscut că a fost înșelată de foștii parteneri și i-a prins de fiecare dată. Prezentatoarea de la Casa Iubirii a făcut dezvăluiri despre fostele relații.
08.04.2022 | 07:23
Andreea Mantea a fost inselata de doua ori O femeie stie Iam prins in fapt
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a vorbit despre relațiile cu foștii parteneri și a recunoscut că a fost înșelată de câteva ori. Prezentatoarea de la Kanal D nu i-a iertat pe aceștia după ce i-au fost infideli.

Andreea Mantea a fost înșelată de două ori

Vedeta a dezvăluit că a fost înșelată de doi dintre foștii săi parteneri. Pe unul dintre aceștia chiar l-a prins cu o altă femeie, iar celuilalt i-a văzut mesajele din telefon.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a mai spus că nu a iertat niciodată infidelitatea foștilor parteneri și nici nu are de gând să facă acest lucru.

„O femeie știe. Îți dai seama. Nu am fost niciodată paranoică. I-am prins în fapt, pe unul imediat după…și pe unul prin mesaje, i-am văzut mesajele. I-am prins pe toți.

ADVERTISEMENT

Nu am iertat înșelătoria. Fetele să treacă peste relație, pentru că nu merită. De ce să stea o femeie?”, a declarat Andreea Mantea la Detectorul de minciuni.

Prezentatoarea TV a mai spus că un singur bărbat a vrut să rămână împreună cu ea după ce i-a fost infidel, însă ea nici nu a conceput un asemenea scenariu. Andreea Mantea consideră că nu are rost să întrebe un bărbat de ce a înșelat-o.

ADVERTISEMENT

„A avut unul curaj să rămână dar vreo cinci minute a apucat. De ce să întreb, ce rost are.”, a adăugat aceasta.

Andreea Mantea prezintă Casa Iubirii, noul show matrimonial de la Kanal D

Andreea Mantea prezintă noul show matrimonial Casa Iubirii, la Kanal D. Emisiunea este filmată în România, de data aceasta, într-un loc inedit, construit de la zero.

ADVERTISEMENT

Vedeta este încântată de noul proiect, mai ales că filmările au loc la noi în țară. A fost prezentatoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei, show filmat în Turcia.

Cei 14 concurenți au pășit în Casa Iubirii, 7 băieți și 7 fete, dornici să-și găsească marea dragoste.

„Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă, Casa iubirii. Și sunt convinsă că dumneavoastră, toti cei de acasă, veţi fi bucuroşi să descoperiţi nişte oameni curaţi sufleteşte, care se vor afla lângă mine dintr-un motiv firesc şi atât de important: să-şi găsească dragostea.

Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane.

Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă călătorie.”, a declarat Andreea Mantea în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT