Life

Andreea Mantea, în lacrimi. Acuzațiile pe care vedeta a fost nevoită să le demonteze

26.01.2021 | 11:12
Andreea Mantea in lacrimi Acuzatiile pe care vedeta a fost nevoita sa le demonteze
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a izbucnit în plâns după ce mulți internauți i-au sărit în cap din cauza pisicii sale. Fanii vedetei au acuzat-o pe nedrept pe prezentatoarea de la Kanal D că și-ar fi maltratat animalul, iar bruneta a fost nevoită să dea explicații pentru asta.

Mantea s-a lovit de un val de hate recent, totul pornind de la un videoclip difuzat pe internet din care ar reieși că vedeta nu se poartă tocmai frumos cu pisica ei.

ADVERTISEMENT

Realizatoarea de la Kanal D a spus că le iubește pe ambele pisici, chiar dacă Blondi este madainez.

Andreea Mantea, sătulă de criticile legate de cum își tratează animalele

„Fac acest video în urma mesajelor, a unora dintre voi, care au avut curajul să mă acuze de maltratarea unuia dintre pisicii mei, mai exact Tobi. Stau și mă întreb dacă l-am maltratat de ce stă acum lângă mine și toarce cu atâta drag.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre faptul că eu îl am pe Tobi de nouă ani. L-am salvat de pe stradă, nu este vreo rasă de nu știu care. Este o rasă europeană, cum îmi place mie să-i spun, adică este un maidanez. Iar pe Blondi, aici de față și el, care și el toarce la fel de tare și cred că iubitorii de animale și cei care cunosc animalele foarte bine știu ce înseamnă atunci când toarce un pisic…”, a declarat Andreea Mantea extrem de supărată.

A salvat mulți câini de pe stradă pe cheltuiala ei

Prezentatoarea a povestit și cum l-a luat pe Blondi, unul dintre pisoi. Vedeta a spus că l-a găsit pe câmp și i s-a rupt sufletul când l-a văzut, reușind să îi salveze viața căci era să fie mâncat de câinii maidanezi.

ADVERTISEMENT

Andreea a spus că nu înțelege de unde au apărut acuzațiile cum că și-ar maltrata animalele de companie, având în vedere că s-a implicat de multe ori în salvarea câinilor străzii sau ale pisicuțelor.

„I-am luat și i-am dus la veterinar pe cheltuiala mea, n-am cerut niciun ajutor vreodată, nu m-a interesat, ci pur și simplu am făcut asta de milă și pentru că așa e sufletul meu și pentru că așa am fost lăsată de la Dumnezeu pe acest pământ”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT