Life

Andreea Mantea, reacție violentă după dezvăluirile lui Cristi Mitrea. Vedeta a povestit tot ce a îndurat

Andreea Mantea a reacționat extrem de dur după ce fostul iubit, tatăl fiului ei, a făcut declarații neașteptate despre relația lor și rolul de părinte. Vedeta a scos la iveală adevărata poveste de dragoste dintre ea și Cristi Mitrea.
18.06.2021 | 18:15
Andreea Mantea reactie violenta dupa dezvaluirile lui Cristi Mitrea Vedeta a povestit tot ce a indurat
Andreea Mantea, reacție violentă după dezvăluirile lui Cristi Mitrea. Vedeta a povestit tot ce a îndurat. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D și-a spus partea de adevăr, la scurt timp după ce sportivul a fost în podcast-ul lui Cătălin Măruță. Bruneta s-a simțit atacată, precizând că nu a vrut să vorbească până acum despre tatăl băiatului ei pentru a-i oferi celui mic o imagine bună.

Vedeta a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite în timpul relației cu Cristi Mitrea, care era extrem de agresiv chiar și în perioada în care era însărcinată. Acesta este unul dintre motivele pentru care Andreea Mantea a fugit de suferință.

ADVERTISEMENT

Fosta gazdă de la Puterea Dragostei a încercat să-l protejeze pe David de realitatea cruntă, de aici și decizia radicală ca numele figurii paterne să nu apară în certificatul de naștere al copilului.

Andreea Mantea, partea sa de adevăr. Ce s-a întâmplat în realitate în timpul relației cu Cristi Mitrea

„Am vrut să îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

ADVERTISEMENT

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el să se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, a spus Andreea Mantea pentru wowbiz.ro.

Fosta gazdă a emisiunii Puterea Dragostei este extrem de supărată pe fostul partener de viață, care o perioadă foarte lungă de timp a pus la îndoială paternitatea fiului său. Cristi Mitrea a intrat în viața lui David abia în jurul vârstei de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea: ”Pune la îndoială că acest copil este al lui”

Bruneta nu poate înțelege care este motivul pentru care sportivul se mândrește cu rolul de tată, dar nu a știut niciodată în adevăratul sens al cuvântului ce înseamnă asta. Luptătorul MMA a lipsit din primii ani de viață ai fiului său.

„Mă văd nevoită să fac această declarație publică pentru că nu îmi vine să cred că își permite să vorbească atât de ieftin și golănesc despre mama copilului lui, dar și despre copilul lui.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg de ce aruncă în mine cu noroi, punând la îndoială faptul că acest copil este al lui. Dacă a hotărât să intre în viața lui, ca tată, de ce susține așa ceva acum?”, a completat vedeta, mai arată sursa menționată.

Andreea Mantea mărturisește că fostul iubit se laudă cu o relație tată – fiu foarte frumoasă și solidă, însă realitatea este cu totul alta. Se pare că sportivul nu i-a fost deloc alături lui David, deși vedeta a încercat să-i contureze o imagine bună de tată.

De asemenea, frumoasa brunetă a mai adăugat că fostul partener de viață a avut perioade în care nu răspundea la telefon, asta în condițiile în care copilul și-ar fi dorit să-l vadă. Acum lucrurile stau altfel și David nu-l mai dorește în viața sa.

ADVERTISEMENT