Life

Andreea Mantea revine pe micile ecrane. Ce emisiune nouă va prezenta vedeta

Andreea Mantea a anunțat că revine pe micile ecrane. Vedeta va prezenta o nouă emisiune la Kanal D din această toamnă.
01.09.2021 | 19:24
Andreea Mantea revine pe micile ecrane Ce emisiune noua va prezenta vedeta
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a anunțat că revine pe micile ecrane și va prezenta o nouă emisiune la Kanal D. Show-ul le promite telespectatorilor că vor avea parte de multe surprize și povești de viață uluitoare.

Vedeta de televiziune va fi prezentatoarea unei emisiuni „de suflet”, așa cum a spus chiar ea. Află de la ce dată poți urmări show-ul la televizor!

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea revine pe micile ecrane. Ce emisiune nouă va prezenta vedeta

Toamna vine cu o surpriză mare pentru telespectatorii Kanal D. Andreea Mantea revine pe micile ecrane și va putea fi urmărită într-o nouă emisiune, în postura de prezentatoare. Vedeta i-a asigurat pe fani că noul ei proiect le va aduce numai surprize și emoții.

Show-ul se numește „O nouă șansă” și va avea premiera în curând, pe 11 septembrie 2021, de la ora 20:00. Bruneta își propune, prin intermediul emisiunii, să le aducă telespectatorilor emoția regăsirii și a iertării.

ADVERTISEMENT

Vor fi povești de viață uimitoare, cu și despre oameni. Prezentatoarea TV așteaptă cu nerăbdare debutul noii sale emisiuni cu care vrea să-i cucerească pe telespectatori.

Emisiunea este despre oameni și greșelile lor, dar și șansa de a repara ceea ce au distrus, așa cum spune și numele show-ului. Andreea Mantea își dorește ca oamenii să-și găsească vindecarea și le va asculta poveștile.

ADVERTISEMENT

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită.

Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni.

ADVERTISEMENT

Eu sunt aici să îi sprijin. Să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită. Pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, a declarat Andreea Mantea, potrivit wowbiz.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

Vedeta a prezentat și emisiunea „Trăiri alături de Andreea Mantea” până anul acesta, iar acum va face ceva cu titul diferit și se va dedica ascultării poveștilor de viață ale invitaților.

În trecut, Andreea Mantea a prezentat emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei”, în primele două sezoane, fiind apoi înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Bruneta a mai prezentat și „Se strigă darul”, tot la Kanal D.

ADVERTISEMENT