Life

Andreea Marin a spus tot adevărul. De ce a divorțat, de fapt, de Ștefan Bănică Jr.! “Nu e comod să te simți înșelată”

Andreea Marin a vorbit despre ruptura dintre ea și Ștefan Bănică Jr., după ce cântărețul a înșelat-o cu Lavinia Pârva.
25.08.2021 | 18:13
Andreea Marin a spus tot adevarul De ce a divortat de fapt de Stefan Banica Jr Nu e comod sa te simti inselata
Andreea Marin a spus tot adevărul. De ce a divorțat, de fapt, de Ștefan Bănică Jr.! "Nu e comod să te simți înșelată"
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a fost măritată de trei ori, dar a declarat că despărțirea de Ștefan Bănică Jr. a durut-o foarte tare. Și asta pentru că artistul i-a fost infidel.

Vedeta a recunoscut că a depășit cu greu acele momente, dar acum nimic din trecut nu mai contează pentru ea.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin și fostul ei soț au divorțat după 7 ani.

Andreea Marin a spus tot adevărul. De ce a divorțat, de fapt, de Ștefan Bănică Jr.

Invitată la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Andreea Marin a acceptat să vorbească despre motivul care a dus la divorțul de Ștefan Bănică Jr. Aceasta a recunoscut că a trecut foarte greu peste acel episod și asta pentru că a fost trădată.

“Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate.

ADVERTISEMENT

Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă”, a spus Andreea Marin, la Kanal D.

Andreea Marin și Ștefan Bănică au divorțat după șapte ani

În 2006, cei doi au hotărât să se căsătorească. Un an mai târziu s-a născut fiica lor Violeta. După șapte ani Andreea Marin și Ștefan Bănică anunțau că divorțează. La acel moment, fosta prezentatoare spunea că nu infidelitatea ar fi fost principalul motiv al separării.

ADVERTISEMENT

“Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorț. Sunt alte lucruri mult mai grave. Agresivitatea în viața de cuplu, răspunsul violent, reacții necontrolate în fața copilului. Astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleț alături”, declara Andreea Marin la momentul respectiv.

Vedeta a fost măritată de trei ori.  În anul 1995, când avea doar 21 de ani, Andreea Marin s-a măritat cu Cristian Gheorghiță. După trei ani cei doi se despărțeau. După ce a divorțat de Ștefan Bănică, Andreea Marin s-a măritat cu Tuncay Ozturk. Mariajul lor a durat aproape 3 ani.

ADVERTISEMENT

“Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți”, spunea vedeta.

În prezent aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul consul Adrian Brâncoveanu.

ADVERTISEMENT