Life

Andreea Marin, apel disperat. Mesajul distribuit de vedetă: ”Șansa mea la viață”

Apelul disperat al Andreei Marin, pe rețelele de socializare. Ce mesaj a distribuit fosta prezentatoare TV, pentru fanii săi.
18.08.2023 | 12:21
Andreea Marin apel disperat Mesajul distribuit de vedeta Sansa mea la viata
Ce mesaj emoționant a distribuit Andreea Marin pe rețelele de socializare. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a făcut un apel umanitar pe paginile sale de socializare. Fosta prezentatoare de la ”Surprize, Surprize” a distribuit postarea unei femei bolnavă grav, de cancer, și care are nevoie de ajutor pentru a învinge afecțiunea dificilă.

Andreea Marin, apel pentru caz umanitar

”Zâna Surprizelor”, așa cum mai este cunoscută în spațiul public, a afișat cazul femeii pe un Instastory. În acesta este descrisă lupta bolnavei cu cancerul ovarian. De doi încearcă să-l doboare, dar nu este o misiune ușoară. Drumul până la vindecare este lung și costisitor.

ADVERTISEMENT

Femeia care suferă de cancer ovarian a mai specificat faptul că a trecut până acum prin numeroase proceduri, iar în cele din urmă a descoperit-o pe cea mai bună la o clinică din Brașov. Însă, ca să beneficieze de tratamentul excelent are nevoie de zeci de mii de euro, bani de care nu dispune.

”Mă numesc Mariana, sunt o femeie veselă, care până acum 2 ani se credea invincibilă. Greșit! Viața este un carusel, azi ești sus, mâine ești jos. Pe scurt, povestea mea: În anul 2021 viața mea s-a schimbat “am primit in dar un monstru” pe nume cancer ovarian. Pentru a scăpa a urmat o histerectomie totală și luni în șir de chimioterapie, apoi recidivă peritoneală.

ADVERTISEMENT

Există o șansă ca de data aceasta să reușesc să-l înving la spitalul Sf. Constantin Brașov. Șansa mea la viață se numește Hipec. Echipa medicală din cadrul acestui spital, condusă de Doctor Bogdan Moldovan, specializată in chirurgie oncologică, a avut rezultate miraculoase in cazul multor pacienți.

Doar că din păcate sunt nevoită să vă spun așa: Sănătatea costă. Cost uriaș de mult pentru mine, 18.000 de euro. Am nevoie de ajutorul vostru. Pe data de 13.09.2023 sunt programată pentru Hipec. Sunt puternică și optimistă. Vreau să îmi păstrez viața!”, este mesajul femeii bolnave, distribuit de Andreea Marin.

ADVERTISEMENT
andreea marin postare
Postarea Andreei Marin de pe Instagram. Sursa foto: Instastory

În fiecare zi mor românce de cancer ovarian

Cancerul afectează de la o zi la alta tot mai multe persoane. Femeile sunt foarte predispuse la această afecțiune gravă, multe dintre ele fiind depistat cu cancer ovarian sau de col uterin. Semnele de îmbolnăvire în aceste situații sunt tacite, potrivit Federației Asociațiilor Bolnavilor de Cancer. Mai grav este că în ultimii ani sunt descoperite astfel de cazuri și la femei cu vârste sub 50 de ani.