Life

Theo Rose, apel disperat: “A descoperit că are cancer papilar”

Theo Rose, apel disperat pe rețelele sociale. Una dintre prietenele actriței din “Clanul”, diagnosticată cu o boală gravă.
01.07.2023 | 16:22
Theo Rose apel disperat A descoperit ca are cancer papilar
Theo Rose a apelat la ajutorul fanilor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Theo Rose a făcut un apel disperat pe rețelele sociale. Vedeta încearcă mereu să ajute oamenii la nevoie, însă acum este vorba despre una dintre prietenele ei. Cântăreața a postat un mesaj prin care a cerut ajutorul internauților.

Theo Rose, apel disperat în mediul online. Cântăreața a cerut ajutorul fanilor

De când a devenit mamă, în urmă cu mai bine de două săptămâni, Theo Rose trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Cântăreața este foarte fericită și se bucură de fiecare moment alături de fiul ei și al lui Anghel Damian.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta a primit, însă, o veste proastă. Una dintre prietenele sale a fost diagnosticată cu papilar tiroidian, iar Theo Rose a postat un mesaj pe Instagram și le-a explicat și fanilor situația.

Cântăreața vrea să o ajute cum poate pe prietena ei, așa că i-a întrebat pe internauți dacă știu mai multe informații despre această boală sau dacă știu un medic foarte bun.

ADVERTISEMENT

“O prietenă a descoperit că are cancer papilar tiroidian. E cineva pe aici care s-a mai tratat de asta sau care poate recomanda un doctor pe chirurgie oncologică? Ne interesează orice experiență si orice sugestie. Mulțumesc!”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose apel disperat mesaj
Theo Rose a apelat la ajutorul fanilor după ce prietena ei a fost diagnosticată cu cancer. Sursa foto: Instagram

După acest mesaj, actrița din serialul “Clanul” a postat încă unul. Internauții i-au scris în număr mare vedetei, iar aceasta a ținut să le mulțumească pentru ajutorul acordat.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, dezvăluiri după ce a născut pentru prima dată

Theo Rose a născut la jumătatea lunii iunie, iar viața ei s-a schimbat complet, la fel și cea a lui Anghel Damian. Artista a spus că ea și partenerul ei au planificat împărțirea timpului cu fiul lor.

Anghel Damian mai are câteva proiecte, dar va petrece mai mult timp cu Sasha atunci când Theo Rose va fi mai ocupată. Regizorului îi este greu să stea departe de micuțul lor, mai ales că a adus o fericire foarte mare în familie.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta a recunoscut că totul s-a schimbat de când este mamă. Artista spune că nu a mai trăit asemenea emoții vreodată și încă nu-i vine să creadă că a adus pe lume primul ei copil.

“Anghel e și el foarte fericit. Noi așa cum ne-am organizat cu perioada asta el mai are ceva de filmat. Ne-am organizat astfel încât până când încep eu treaba să se elibereze el cu programul, să petreacă el mai mult timp cu Sasha, ne împărțim așa. E foarte complicat în momentul ăsta să stea departe de noi, a făcut naveta și la țară.

(…) Totul s-a schimbat, de aia nici nu îmi vine să cred că e așa și de asta și clipul ăla pe care l-am postat e emoționant, pentru că asta a fost adevărata emoție pe care am trăit-o noi ca familie. E primul copil al familiei și se schimbă totul”, a spus Theo Rose în cadrul emisiunii La Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: