Life

Andreea Marin, dezvăluiri despre problemele de sănătate: ”Nu mai puteam să respir”

Andreea Marin, detalii despre neplăcerile medicale care au trimis-o de urgență la spital. Prezentatoarea nu mai avea aer.
04.04.2024 | 19:15
Andreea Marin dezvaluiri despre problemele de sanatate Nu mai puteam sa respir
Andreea Marin, detalii despre neplăcerile medicale care au trimis-o de urgență la spital. Prezentatoarea nu mai avea aer. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Marin, dezvăluiri despre problemele de sănătate. Fosta moderatoare a show-ului Nu există nu se poate a explicat într-o emisiune de la radio că nu mai putea să respire cum trebuie, fiind nevoită să ia măsuri.

Andreea Marin, detalii despre neplăcerile medicale care au trimis-o de urgență la spital. Prezentatoarea nu mai avea aer

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a oferit detalii despre neplăcerile medicale care au trimis-o de urgență la spital. Prezentatoarea nu mai avea aer, lucru care a speriat-o pentru că în istoricul medical existau persoane cu probleme cardiologice.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost invitată în emisiunea Schimbă perspectiva, moderată de Mirela Retegan, la Europa FM. Fosta soție a lui Ștefan Bănică a mărturisit că a luat decizia de a slăbi la îndemnul medicului, nu pentru că nu se simțea bine în propria piele.

În prezent, prezentatoarea a revenit la greutatea pe care o avea în perioada liceului după ce s-a axat pe mișcare și o alimentație echilibrată. A ajuns în acest punct după o perioadă în care nu mai avea aer și nu mai putea să respire cum trebuie.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am făcut această alegere pentru a schimba garderoba, ci pentru că am avut o problemă de sănătate serioasă care m-a pus în situația de a mă duce la medici, de a mă căuta. Când un medic cardiolog foarte bun mi-a spus: 

«Doamnă, kilogramele în plus acumulate în ani, în timp sunt problema, dar nu-ți dai seama». Ele nu te afectează doar când te uiți în oglindă. Sănătatea mi-a jucat feste, nu mai puteam să respir bine. 

ADVERTISEMENT

Asta se întâmpla și seara când mă întindeam, nu mai aveam aer, o senzație de înec groaznică. Nu mai puteam să urc multe scări, îmi era și rușine de mine”, a mărturisit Andreea Marin, conform sursei citate.

Andreea Marin, stil de viață sănătos și echilibrat

Andreea Marin are de o perioadă bună un stil de viață sănătos și echilibrat mulțumită specialiștilor la care a apelat. A ținut cont de îndemnurile lor și a făcut o schimbare în bine, chiar dacă a fost forțată de împrejurări.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la TVR și-a modificat disciplina de a mânca, dar și preparatele alimentare pe care le consumă. De asemenea, vedeta a învățat în ce ordine trebuie să combine produsele pentru a avea o sănătate de fier.

ADVERTISEMENT