Life

Andreea Marin, dezvăluiri despre problemele de sănătate: ”Nu mai puteam să respir”

Andreea Marin, detalii despre neplăcerile medicale care au trimis-o de urgență la spital. Prezentatoarea nu mai avea aer.
04.04.2024 | 19:15
Andreea Marin dezvaluiri despre problemele de sanatate Nu mai puteam sa respir
Andreea Marin, detalii despre neplăcerile medicale care au trimis-o de urgență la spital. Prezentatoarea nu mai avea aer. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Marin, dezvăluiri despre problemele de sănătate. Fosta moderatoare a show-ului Nu există nu se poate a explicat într-o emisiune de la radio că nu mai putea să respire cum trebuie, fiind nevoită să ia măsuri.

Andreea Marin, detalii despre neplăcerile medicale care au trimis-o de urgență la spital. Prezentatoarea nu mai avea aer

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a oferit detalii despre neplăcerile medicale care au trimis-o de urgență la spital. Prezentatoarea nu mai avea aer, lucru care a speriat-o pentru că în istoricul medical existau persoane cu probleme cardiologice.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost invitată în emisiunea Schimbă perspectiva, moderată de Mirela Retegan, la Europa FM. Fosta soție a lui Ștefan Bănică a mărturisit că a luat decizia de a slăbi la îndemnul medicului, nu pentru că nu se simțea bine în propria piele.

În prezent, prezentatoarea a revenit la greutatea pe care o avea în perioada liceului după ce s-a axat pe mișcare și o alimentație echilibrată. A ajuns în acest punct după o perioadă în care nu mai avea aer și nu mai putea să respire cum trebuie.

ADVERTISEMENT

„Eu nu am făcut această alegere pentru a schimba garderoba, ci pentru că am avut o problemă de sănătate serioasă care m-a pus în situația de a mă duce la medici, de a mă căuta. Când un medic cardiolog foarte bun mi-a spus: 

«Doamnă, kilogramele în plus acumulate în ani, în timp sunt problema, dar nu-ți dai seama». Ele nu te afectează doar când te uiți în oglindă. Sănătatea mi-a jucat feste, nu mai puteam să respir bine. 

ADVERTISEMENT

Asta se întâmpla și seara când mă întindeam, nu mai aveam aer, o senzație de înec groaznică. Nu mai puteam să urc multe scări, îmi era și rușine de mine”, a mărturisit Andreea Marin, conform sursei citate.

Andreea Marin, stil de viață sănătos și echilibrat

Andreea Marin are de o perioadă bună un stil de viață sănătos și echilibrat mulțumită specialiștilor la care a apelat. A ținut cont de îndemnurile lor și a făcut o schimbare în bine, chiar dacă a fost forțată de împrejurări.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la TVR și-a modificat disciplina de a mânca, dar și preparatele alimentare pe care le consumă. De asemenea, vedeta a învățat în ce ordine trebuie să combine produsele pentru a avea o sănătate de fier.

ADVERTISEMENT
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată....
Imagini de neînțeles în București. Gardă de onoare, antemergătoare BMW și circulație blocată. Pe cine escortau
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele...
Împărțeala banilor din drepturile TV arată cât valorează fotbalul nostru sărac: avem sumele exacte
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină...
Aproape toată ţara a intrat sub avertizare cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii. Vreme severă până la noapte
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România,...
Cum a apărut, la 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România, ce a trăit 16 ani cu un milionar însurat! Imagini provocatoare
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
AVERTISMENTUL lui VLADIMIR PUTIN: Membrii NATO din Europa se joacă cu focul!
AVERTISMENTUL lui VLADIMIR PUTIN: Membrii NATO din Europa se joacă cu focul!
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”