Life

Andreea Marin, mândră de iubitul ei. Adrian Brâncoveanu a plecat în Israel. Ce face acolo

Andreea Marin este mândră de iubitul ei. Adrian Brâncoveanu a plecat în Israel, acolo unde este război. Ce face în zona de conflict?
17.10.2023 | 10:41
Andreea Marin mandra de iubitul ei Adrian Brancoveanu a plecat in Israel Ce face acolo
Ce rol are Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, în Israel. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Andreea Marin a oferit noi detalii despre partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu. Acesta se află în Israel, țară care se află în război cu organizația palestiniană Hamas. Fosta prezentatoare de la TVR a dezvăluit care este rolul lui Adrian Brâncoveanu în zona de conflict.

Partenerul Andreei Marin, plecat în Israel. Fosta prezentatoare are emoții: ”Nu i-a lăsat la greu”

Adrian Brâncoveanu are un rol important în Israel. Aici, este consul general la Haifa și îi ajută pe românii prinși în mijlocul războiului să revină în țară sau în alte zone unde pot fi în siguranță. Andreea Marin primește zilnic vești de la iubitul ei și se declară mândră de cum acesta face față situației dificile.

ADVERTISEMENT

”Precum știți, situația de criză a necesitat rezolvări eficiente și rapide pentru românii, pelerinii aflați în Israel, așa că pe toată perioada necesară el s-a aflat la dispoziția lor. Era importantă evacuarea oamenilor de acolo, aveau nevoie de ajutor, bineînțeles, să ajungă în siguranță și cât mai repede înapoi în România”, a declarat Andreea Marin pentru Viva.ro

Andreea Marin a relatat, printre altele, și cum s-a emoționat când unul dintre românii evacuați de partenerul său, mai exact o mamă, a ținut să discute cu ea la telefon și să-i mulțumească pentru sprijinul pe care l-a primit, mai ales că soțul ei este în scaun cu rotile.

ADVERTISEMENT

”Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi. O mamă aflată în aeroport lângă el, a cerut să vorbească puțin cu mine, spunându-mi cu lacrimi în glas că soțul ei este în scaunul cu rotile, avea copiii mici alături și că ne mulțumește – eu neavând niciun merit… Și se bucură că am un om atât de bun alături de mine, căci nu i-a lăsat la greu, i-a ghidat și a stat lângă ei cât au avut nevoie și aveau să ajungă acasă, sănătoși.

Fiind printre sute de oameni cu istorii diverse, emoționante, atâtea zile la rând, a trăit o experiență greu de uitat… De altfel, nu e prima situație de criză în gestionarea căreia e implicat. E firesc să fiu mândră de el”, a mai detaliat ”Zâna Surprizelor”.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, de șase ani împreună cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu de șase ani. Relația lor a început după ce fosta moderatoare a pus capăt poveștii de dragoste cu turcul Tuncay Ozturk și de care a fost foarte dezamăgită, deoarece și-a dat seama că bărbatul a profitat de notorietatea ei.

Chiar dacă este împreună de șase ani cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin nu a ajuns încă în fața altarului cu acesta. În diferitele interviuri pe care le-a oferit, ”Zâna Surprizelor” a explicat că nu mai simte nevoia să-și justifice iubirea printr-un act.

ADVERTISEMENT

”(…) Cred în treaba asta, dar nu este neapărat necesară la vârsta mea. Am trecut prin multe… nu e o treabă care să țină neapărat legați oamenii. În ziua de azi lucrurile sunt altfel, decât atunci când erau părinții noștri, bunicii. Ei se luau pentru o viață și era frumos să-i vedem de mână la 70-80 de ani (…)”, a explicat Andreea Marin pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele actor! A fost o legendă. Nu te vom uita niciodată
A MURIT marele actor! A fost o legendă. Nu te vom uita niciodată
Finaliștii Vocea României 2023. Cursă strânsă pentru premiul de 100.000 de euro
Finaliștii Vocea României 2023. Cursă strânsă pentru premiul de 100.000 de euro
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română