Life

Andreea Marin, nostalgică în preajma Crăciunului: ”Noi trei, fiecare cu misiunea sa”

13.12.2020 | 17:18
Andreea Marin nostalgica in preajma Craciunului Noi trei fiecare cu misiunea sa
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este în fiecare an nostalgică în preajma sărbătorilor de iarnă, mai ales că luna decembrie îi aduce mai multe motive de sărbătoare. Celebra prezentatoare TV se bucură ca un copil de împodobitul bradului atunci când îi are pe cei dragi aproape. 

Vedeta are tot ce-i trebuie: o fiică pe care o iubește ca pe ochii din cap și un bărbat sufletului său, care are grijă să aducă în casă cei mai „dolofani” brazi de Crăciun pentru a fi frumos împodobiți în spiritul sărbătorilor de iarnă. Tabloul familiei perfecte este completat de animalele de companie, doi câini și două pisici.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” are inima plină de bucurie în preajma Crăciunului, purtând în suflet un sentiment foarte frumos. Andreea Marin adoră iarna și mai ales, luna decembrie pentru că atunci a venit pe lume unicul său copil, Ana Violeta (15 decembrie 2007).

Andreea Marin, nostalgică pe final de an. Ce gânduri și sentimente are vedeta în decembrie

De altfel, în decembrie nu este numai Crăciunul, ci și ziua de naștere a sa, vedeta fiind născută cu numai 3 zile înainte de venirea pe lume a Mântuitorului Isus Hristos. Așadar, Andreea Marin are mai multe motive de bucurie pe final de an.

ADVERTISEMENT

„În fiecare an, în preajma zilei de naștere a fetiței mele, casa noastră se îmbracă de sărbătoare. Tot o fetiță o vede mami, chiar dacă e adolescentă cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, și mereu așez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boț de omuleț ce nu știa încă să meargă.

Am păstrat și pantofiorii ei de catifea din primul anișor de viață, mi-au fost atât de dragi și le stă bine așezați pe ghirlanda de brad ce împodobește intrarea în casă, ai spune că sunt decorațiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare, în dreptul unor imagini cu bradul de Crăciun.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin, imagini cu decorațiunile de Crăciun
Andreea Marin, imagini cu decorațiunile de Crăciun. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

„Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toți acești ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieții mele și a celor dragi. 

Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne așteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici și dolofani aduși de bărbatul sufletului meu, iar el împodobea aleea și intrarea în casă.

ADVERTISEMENT

Blănoșii noștri ne supravegheau, Rocky de afară, cățărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei și apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an…

Tot ce-mi doresc e să ne bucurăm de toate împreună, sănătoși, cu iubire și credință. Vă îmbrățișez cu inima!”, a completat „Zâna Surprizelor” postarea în mediul online în care vorbește despre bucuria și magia Crăciunului.

ADVERTISEMENT