Life

Ce spune Andreea Marin despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică Jr.: “Nu am făcut altceva decât să ne despărțim”

Andreea Marin și-a spus părerea despre o posibilă colaborare cu fostul soț, Ștefan Bănică Jr., la aproape nouă ani de când au divorțat, după șapte ani de mariaj.
19.01.2022 | 12:53
Ce spune Andreea Marin despre o posibila colaborare cu Stefan Banica Jr Nu am facut altceva decat sa ne despartim
Ce spune Andreea Marin despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică Jr. Sursa foto: Intagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni, Andreea Marin a avut o reacție neașteptată după ce a primit o întrebare incomodă legată de fostul soț, Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au divorțat în 2013, după șapte ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fiică, Ana Violeta, în vârstă de 14 ani.

ADVERTISEMENT

Ce spune Andreea Marin despre o posibilă colaborare cu Ștefan Bănică Jr.

Bursucu a întrebat-o pe Andreea Marin dacă ar accepta să fie la masa juriului, într-un show TV, dacă și Ștefan Bănică Jr. ar fi acolo.

“Dacă într-un platou de televiziune… ți s-ar propune ca într-un show de televiziune să fii prezentă alături de Ștefan Bănică, alături de el la masa juriului.”, a fost întrebarea lui Bursucu, la Teo Show.

ADVERTISEMENT

“Zâna Surprizelor” a răspuns imediat și crede că ar putea fi în această postură, din moment ce ea și fostul partener au o relație civilizată după divorț.

În plan profesional, cei doi ar putea colabora. Vedeta consideră că sunt șanse foarte mici ca acest lucru să se întâmple în realitate.

ADVERTISEMENT

“De ce nu? Nu am făcut altceva decât să ne despărțim în viața privată, dar asta nu înseamnă că nu suntem în stare să stăm la discuții.

Nu e nicio problemă. (…) Aș fi în regulă, teoretic. Practic… nu cred că o să se întâmple.”, a răspuns Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a intervenit în discuția celor doi, iar remarca prezentatoarei a amuzat-o pe Andreea Marin.

“Se pune că am fost îndrăgostită de Ștefan Bănică atunci când era mică?”, a spus gazda de la Kanal D. Amuzată, Andreea Marin a spus că “mai bine vrea doamna”.

Andreea Marin, despre divorțul de Ștefan Bănică Jr.

În urmă cu câteva luni, Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr., în cadrul emisiunii lui Denise Rifai. Vedeta a recunoscut că i-a fost foarte greu să treacă peste divorț și că s-a simțit trădată la vremea respectivă.

Fosta prezentatoare de la “Surprize, surprize” a declarat, la Kanal D, că juratul de la X Factor i-a fost infidel.

“Pentru mine trecutul nu mai contează. Trecutul acela nu a depins de mine. Generic vorbind, nu e comod să te simți înșelată. Pe o scară de la 1 la 10 te doare spre 11. Nici un divorț nu e o dramă, e o realitate.

Când nu te mai înțelegi, părerea mea e să-și vadă fiecare de drum. Putem fi fericiți separat. Eu am hotărât să fiu fermă.”, a declarat Andreea Marin la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

ADVERTISEMENT