Life

Andreea Marin, ”Zână” și în afaceri! A luat credit pentru studio, dar face zeci de mii de euro din TV

Andreea Marin a reușit, de-a lungul anilor de carieră, să ajungă în situația de a face bani serioși din afacerile TV pe care le desfășoară, chiar dacă, uneori, mai solicită câte un credit pentru finanțarea firmelor.
15.06.2022 | 16:25
Andreea Marin Zana si in afaceri A luat credit pentru studio dar face zeci de mii de euro din TV
Andreea Marin reușește să câștige bani frumoși din televiziune / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sub titulatura și comportamentul de ”Zână” pe care îl are, Andreea Marin este, cu siguranță, o femeie de afaceri cât se poate de dibace. Iar dovada clară apare în momentul în care sunt luate în calcul firmele pe care le deține și care au un randament financiar de invidiat pentru oricine.

Andreea Marin, o abilă femeie de afaceri

Andreea Marin și-a câștigat, pe bună dreptate, titulatura de ”Zână” după ce, ani la rândul, a fost imaginea show-ului Surprize, Surprize, având apariții de neuitat și în nenumărate alte emisiuni. Succesul ei din lumea televiziunii a făcut-o să devină un adevărat brand și, de ani buni, apariția ei în public, fie la evenimente mondene, fie la TV, aduce succesul.

ADVERTISEMENT

Pe lângă implicarea ei în diverse cauze sociale, multe la număr de altfel, Andreea Marin are și o latură pe care o arată mult mai rar publicului. Cea de femeie de afaceri. Iar succesul pe care îl are este unul indiscutabil, chiar dacă, de cele mai multe ori, ”Zâna” nu vorbește despre acest subiect.

Cu toate acestea, nu cu mult timp în urmă, Andreea Marin dezvăluia că are o afacere pe care a dezvoltat-o cu ajutorul unui credit pe care l-a luat de la o bancă. Și, explica ea, a fost prima oară când a luat decizia să se împrumute pentru a obține ceea ce își dorește.

ADVERTISEMENT

”M-am temut să fac credit, punct! Povestesc și în cartea mea că tata m-a învățat să nu iau niciodată credit pentru că va fi vai și amar. Avea el dreptate pentru că știm bine că nu e chiar ușoară această povară, însă nu am avut o altă soluție și, până la urmă, uite ce scrie aici, tot vorba tatei este: „Nu există nu se poate!”.

Dacă nu există nu se poate până la urmă a trebuit să o rezolv, așa că m-am înhămat la această muncă deloc ușoară”, spunea Andreea Marin pentru FANATIK, în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Ce afaceri are Andreea Marin

„Bun venit la Creative Hub Voice&Visibility, aici în studioul nostru de filmări! Chiar asta am vrut să fie o poveste frumoasă, plină de lumină și din punct de vedere tehnic avem totul la dispoziție și liniștea de care avem nevoie ca să povestim”, mai spunea, mândră, Andreea Marin. Era chiar studioul construit cu credit, cel în care, de altfel, a investit pentru a-și dezvolta cu succes afacerile.

În studioul respectiv, pare-se, Andreea Marin reușește să facă adevărate minuni, ca o adevărată ”Zână”. Nu de altceva, dar banii se înmulțesc ca prin farmec. E adevărat, farmec înseamnă, în cazul ei, multă muncă, dar, poate cel mai important, un brand puternic în spate.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin are, conform datelor de la Registrul Comerțului consultate de FANATIK, mai multe afaceri în domeniul activităților de producție cinematografică, video și de programe de televiziune. Mai exact, trei.

Astfel, vedeta TV este implicată în A&A Partners 2004, A & C Partners și A&D Partners, toate trei companiile având același domeniu de activitate, cifră de afaceri impresionantă și profituri frumușele.

Câți bani a câștigat Andreea Marin din afaceri?

Conform datelor consultate de FANATIK, Andreea Marin se poate lăuda cu rezultate financiare impresionante. Conform bilanțurilor depuse la ANAF, ”Zâna” are ca cifră de afaceri pentru prima companie aproape 400.000 de lei (în jur de 75.000 de euro), peste 470.000 de lei la a doua firmă (în jur de 93.000 de euro) și peste 180.000 de lei la cea de-a treia, adică circa 35.000 de euro.

Profiturile obținute de cele trei firme deținute de Andreea Marin sunt însă de natură să arate forța financiară a vedetei tv care, specializată în acest domeniu, demonstrează că se pot face bani serioși cu muncă și cu puțin efort.

Astfel, conform raportărilor financiare consultate de FANATIK, Andreea Marin a obținut profit cu fiecare dintre cele trei firme. Sumele câștigate se învârt, la fiecare dintre cele trei companii, la valori care depășesc 100.000 de lei, totalul profitului net înregistrat fiind de circa 350.000 de lei, adică peste 70.000 de euro.

ADVERTISEMENT