Life

Andreea Moromete de la Survivor, desființată de faimoasa Bianca Patrichi: „E șocant!”

Andreea Moromete a stârnit multe controverse la Survivor România! Bianca Patrichi face dezvăluiri despre fosta concurentă!
16.05.2023 | 12:15
Andreea Moromete de la Survivor desfiintata de faimoasa Bianca Patrichi E socant
Andreea Moromete de la Survivor, criticată de Bianca Patrichi. Foto: Instagram/ PRO TV. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreea Moromete a fost una din cele mai controversate concurente de la Survivor România, iar eliminarea ei a stârnit multă vâlvă! Comportamentul Războinicei, trimisă acasă de votul publicului, a fost analizat de o fostă rivală, Faimoasa Bianca.

Andreea Moromete de la Survivor România, analizată ”la rece” de Bianca Patrichi. De ce a fost eliminată, de fapt

Prezența ei în show s-a făcut simțită încă de la început. Pe parcurs, războinica a intrat în conflicte cu mai mulți concurenți, în special cu faimoasele Ștefania Stănilă și Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu una dintre faimoasele care a împărțit insula din Dominicană cu Moromete pentru a afla ce s-a ascuns, de fapt, în spatele certurilor aproape zilnice din show-ul de supraviețuire.

Patrichi a declarat că eliminarea ei a fost una destul de previzibilă. A reamintit că și ea a nominalizat-o în consilii și a acuzat-o că a jucat cartea afecțiunii față de Andrei Krișan, în ultimele sale zile petrecute în reality-show-ul de la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Bianca Patrichi, despre Andreea Moromete: „A încercat un joc de falsă afecțiune față de Krișan”

Bianca Patrichi ne-a mărturisit că a încercat să o înțeleagă, de la distanță, pe Andreea Moromete, însă nu a reușit să rezoneze absolut deloc cu ea. „Eu am votat-o în consilii de câteva ori pe Andreea. Nu reușeam să rezonez și să îi înțeleg comportamentul. Nici nu am prea interacționat. Nici nu am simțit să o fac.

Simțeam adese ori un vulcan care stă să erupă în interiorul ei. Așadar, eliminarea ei nu mă surprinde deloc, era un moment justificat și previzibil. A încercat și un joc de falsă afecțiune față de Krișan pentru a îi afla intenția de vot, administrând foarte prost posesia simbolului de imunitate”, a spus Bianca Patrichi, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

De ce a ajuns să se certe războinica aproape zilnic: „Din cauza celor doi urși polari care o însoțeau”

De unde au pornit, însă, scandalurile Andreei Moromete? De ce a ajuns războinica aleasă în show-ul lui Măruță să se certe cu mai toată lumea? Bianca e de părere că o mare parte din vină pentru felul în care s-a purtat în concurs o au și fetele cu care s-a aliat. E vorba de Alexandra Porkolab și Alexandra Ciomag.

Pe ”prietenele” Andreei, Bianca le descrie ca pe ”doi urși polari” care au stat mereu în spatele ei. „Andreea a ajuns să se certe cu toată lumea din cauza celor doi urși polari care o însoțeau pretutindeni…

ADVERTISEMENT

Ar fi putut avea potențial chiar să și câștige acest concurs. Nu a știut, după părerea mea, să facă diferența între a fi un om real dar, pe cât posibil, diplomat și un om care crede că sinceritatea lui în forma brută și dură este apreciată.

Devenea vocală doar când avea de spus lucruri negative… Ceea ce poate fi deranjant pentru oameni și… Recunosc, în primă fază e șocant!”, ne-a mai declarat Bianca Patrichi.

Bianca spune că între Carmen Grebenișan și Andrei Krișan nu există mai mult decât o prietenie

Întrebată cum vede speculațiile făcute în mediul virtual despre apropierea dintre Andrei Krișan și Carmen Grebenișan, Patrichi a fost categorică! Tânăra e de părere că oamenii care văd mai mult decât o simplă prietenie între războinic și faimoasă se uită cu siguranță la o cu totul altă emisiune.

Bianca susține că nu se poate vorbi despre un cuplu între cei doi și susține că speculația despre prietenia lor ceva mai specială este o pură stupizenie! Și este convinsă că amica ei nu ar depăși niciun fel de limită cu fostul Războinic.

„I-aș întreba pe oameni dacă urmărim aceeași emisiune. Nu știu nimic despre aceste speculații. Nu au ajuns la urechile mele! Vă asigur că nu sunt adevărate. Probabil că este cea mai stupidă supoziție posibilă emisă”, a conchis Bianca Patrichi.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
A MURIT UNUL DINTRE marii fotbaliști ai României! Anunț trist pentru toată lumea...
A MURIT UNUL DINTRE marii fotbaliști ai României! Anunț trist pentru toată lumea sportivă
Lovitură mortală pentru Facebook și Instagram. Sunt pe cale de dispariție
Lovitură mortală pentru Facebook și Instagram. Sunt pe cale de dispariție
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!