Life

Carmen Grebenișan pleacă din Republica Dominicană cu Ștefania. Surpriză totală la Survivor România

Carmen Grebenișan pleacă din Republica Dominicană împreună cu Ștefania Stănilă. Va avea loc o surpriză totală la Survivor România 2023.
15.05.2023 | 21:36
Carmen Grebenisan pleaca din Republica Dominicana cu Stefania Surpriza totala la Survivor Romania
Carmen Grebenisan si Stefania Stanila au legat o prietenie la Survivor Romania 2023. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan părăsește Republica Dominicană după cinci luni petrecute în junglă. Ce se întâmplă cu ea și Ștefania Stănilă, în ediția de luni, 15 mai, a competiției Survivor România 2023? Momente spectaculoase în emisiune.

De ce vor pleca din Dominicană Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă

Început de săptămână cu întâmplări neașteptate la Survivor România 2023. Asta după ce doar șase concurenți au mai rămas în jungla din Dominicană, odată cu eliminarea de săptămâna trecută a Andreei Moromete, care a surprins pe toată lumea, cedându-și simbolul imunității Alexandrei Porkolab.

ADVERTISEMENT

Participanții vor lua parte la un nou joc de recompensă. Miza este una uriașă, cu experiențe aparte: câștigătorul va putea decola către Columbia, cu avionul, și se va putea bucura de o masă copioasă, alcătuită din bucate specifice zonei.

”Vor merge la aeroport, vor lua un avion. Iar țara în care vor merge are culorile noastre: Columbia! Da, mergeți în Columbia! Asta câștigați la capătul jocului. Și asta înseamnă: orașul iconic al Columbiei, Medellin, un tur cu elicopterul, masă și casă. Asta e recompensa de astăzi!”, va declara Dan Pavel înainte de probă.

ADVERTISEMENT

Așa cum prevede regulamentul, tot câștigătorul va avea posibilitatea să-și ia cu el doi însoțitori, care vor beneficia și ei de aceleași avantaje menționate. În ultimele 14 zile, Andrei Krișan a fost într-o formă maximă și a câștigat mai multe runde.

După victoria de săptămâna trecută, în urma căreia a avut parte de o noapte la hotel și o masă cu preparate delicioase, alături de Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă, și de această dată Andrei Krișan va obține cele mai multe puncte și va pleca, astfel, în Columbia.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan, atunci când va fi întrebat de moderator, ”domnul Dan”, pe cine alege dintre colegi ca să meargă în Columbia, va selecta tot pe faimoasa creatoare de conținut, Carmen Grebenișan, și pe fosta gimnastă Ștefania Stănilă.

Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă vor pleca în Columbia cu Andrei Krișan

Așadar, Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă vor fi nou martore oculare ale unei experiențe de vis la Survivor România. Pentru câteva momente, ele își vor lua zborul din junglă, cu elicopterul, și se vor îndrepta cu Andrei Krișan, către aeroport, de unde vor lua avionul către Columbia. Aici, vor gusta din meniuri aparte și, din nou, se vor odihni la hotel.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2023 se află pe ultima sută de metri. În această lună se va încheia, după cinci luni cu multe emoții. Marea finală este tot mai aproape și inclusiv aflarea câștigătorului, a sezonului cu numărul 4. Acesta va primi trofeul Survivor România 2023 și un cec în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT