Life

Andreea Perju, de urgență la spital. Ce a pățit frumoasa actriță

27.05.2020 | 18:06
Andreea Perju de urgenta la spital Ce a patit frumoasa actrita
ADVERTISEMENT

Andreea Perju a trecut recent prin momente dureroase după ce motanul pe care-l are de 8 ani, Ari, a mușcat-o de mână. Frumoasa blondină a ajuns de urgență la spital, rana fiind una destul de serioasă.

Actrița Andreea Perju, mușcată de mână de propriul motan

Actrița din serialul „Profu” și fosta gimnastă, Andreea Perju, a fost mușcată de mâna stângă de motanul Ari, un exemplar frumos din celebra rasă British Shorthair. Rana fiind una destul de adâncă, vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale și s-a prezentat de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină în vârstă de 35 de ani îl are pe Ari, motanul, de 8 ani, dar până acum nu a pățit așa ceva. Cadrele medicale i-au făcut actriței vaccinul antitetanos și i-au pus mâna într-o atelă, recuperarea fiind una de lungă durată. Cu toate acestea, Andreea Perju nu este supărată că animalul s-a năpustit asupra ei.

Eu i-am zis să se aștepte la asta (n.r.: arată spre mâna pusă în atelă). Adică… e tot British, știți? British, mușcătură de pisică, mână în atelă. E bine, o iubește de nu mai poate”, a spus actrița într-o filmare în care era machiată de Florentina Naghel care are o pisică din aceeași rasă.

ADVERTISEMENT

Andreea Perju iubește pisicile. Care a fost numele primului motan

Cunoscuta actriță a povestit în trecut că primul motan l-a dat medicului veterinar pentru că aflase că este însărcinată, dar pentru că acesta se atașase de Gheară, nu l-a mai luat înapoi. Andreea Perju a povestit că a renunțat la ghemotocul de blană, însă peste ani a apărut în casa ei un alt motan.

„Prima pisică pe care mi-a făcut-o cadou a fost când am împlinit un an de relaţie, îl chema Gheară. Doar că la două luni după ce a venit Gheară în viaţa noastră, a venit şi Mara în viaţa noastră. Adică am rămas însărcinată.

ADVERTISEMENT

Şi pentru că era mitul ăla că dacă înghiţi un fir de păr de pisică se întâmplă ceva cu copilul, poţi să pierzi sarcina, copilul poate să aibă probleme, am hotărât să vorbim cu medicul veterinar şi să i-l ducem ei să îl ţină pe perioada sarcinii mele.

Doar că, ce să crezi, s-a ataşat atât de tare de Gheară, că în momentul în care m-am dus să îmi iau pisicul înapoi, am văzut-o cât era de dărâmată şi nu am putut să fac asta. I l-am lăsat ei”, a spus blondina în emisiunea „Stăpânii vedetelor”, relatează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Perju a mai povestit că motanul Ari a fost un cadou tot de la soțul ei, în ciuda faptului că partenerul ei de viață nu suportă pisicile. Vedeta a povestit că acesta era o mogâldeață de numai 700 de grame, însă s-a atașat enorm de el.

ADVERTISEMENT